Bonvie Snagov, o proprietate de lux pentru un stil de viață în armonie cu natura

Cauți ceva diferit pentru căminul familiei tale?  Îți dorești o oază de verdeață și aer curat pentru familia ta?

Bonvie Snagov, o proprietate de lux pentru un stil de viață în armonie cu natura

Bonvie Snagov este situată pe un teren de 5.000 mp, la care se adaugă o pădure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea fiind dotată cu o zonă generoasă de joacă și o căsuță spațioasă în copac, pentru răsfățul celor mici. 

În suprafață de 1.732 mp construiți, reședința oferă viitorilor proprietari un stil de viață aparte, rafinament, intimitate, siguranță și confort. 

www.bonvie.ro 

Ideală pentru persoanele interesate de un stil de viață sănătos, proprietatea prezintă numeroase facilități precum piscină interioară, teren de tenis, sală de fitness, saună și salină.

Dispusă pe demisol, parter, etaj și mansardă, vila oferă zece dormitoare și băi numeroase, zonă generoasă de zi (living & dinning), bucătărie și zone separate de birou, bibliotecă și spații de depozitare. 

De asemenea, proprietatea se bucură de deschidere unică spre lac, sub formă de golf, precum și de un ponton cu platformă betonată pentru șalupe, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci, fiind perfectă pentru familiile cu un stil de viață activ care pot practica aici sporturi nautice împreună, jogging sau plimbări cu bicicleta.

Spațiile verzi, amenajate după un concept integrat de peisagistică, ocupă o suprafață semnificativă. 

Localizată pe strada Florilor în Snagov, cu acces rapid către A3, proprietatea oferă în acest fel detașare față de poluarea din București la doar 25 de minute de Șoseaua Fabrica de Glucoză.

Proprietatea este listată pentru 4,2 milioane de EUR. Pentru mai multe detalii accesați www.bonvie.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial