BB cream + fond de ten? Noul Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation!

Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation este o inovație în domeniul frumuseții, ce combină efectele hidratante ale unui produs de tip BB cream cu puterea mare de acoperire a unui fond de ten!

BB cream + fond de ten? Noul Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation!

Ce se se întâmplă când combini un fond de ten de înaltă calitate cu o cremă hidratantă și hrănitoare? Obții noul Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation, un produs inovator, ce îi oferă tenului tău îngrijirea de care are nevoie, dar și un aspect lipsit de imperfecțiuni.

BB cream-urile sunt extrem de eficiente în ceea ce privește hidratarea și protejarea pielii de factorii externi, însă după cum probabil ai observat deja, nu au o putere mare de acoperire. Așa că, de cele mai multe ori, dacă vrei să acoperi imperfecțiunile tenului trebuie să folosești și un fond de ten. Însă nici acestea nu sunt fără de cusur, fiindcă doar o mică parte au în compoziția lor ingrediente hrănitoare pentru ten. Vestea bună este că acum nu vei mai avea nevoie de două produse pentru a avea o piele sănătoasă și lipsită de imperfecțiuni. Iar asta se datorează noului Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation!Produsul – o combinație între un fond de ten și un BB cream –  îi oferă tenului tău o hidratare de lungă durată, de până la 12 ore, precum și o strălucire naturală. Extractul din semințe de Theobroma Cacao – bogat în peptide, zaharuri și polifenoli – protejează pielea și îmbunătățește capacitatea acesteia de a răspunde la stresul oxidativ cauzat de mediu. Iar mulțumită SPF-ului 35 din compoziția sa, reușește să îți ofere o protecție eficientă împotriva razelor UVA și UVB. În plus, formula sa conține o serie ingrediente benefice pentru piele ce reduc temporar aspectul liniilor fine și al ridurilor.

În plus, având proprietățile unui fond de ten, Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation te va ajuta să maschezi imperfecțiunile pielii, să ții sub control excesul de sebum și să uniformizezi nuanța tenului. Spre deosebire de un fond de ten normal, acesta nu îți va încărca tenul în exces și nu îți va oferi acel aspect de mască, complet nenatural.Noul Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving este potrivit pentru toate tipurile de ten și este disponibil în 17 nuanțe diferite, de la cele mai deschise până la cele mai închise. Îl poți aplica fie cu ajutorul unei pensule, al unui burete sau chiar cu degetele, dacă vrei să obții un *finish natural. Oricare dintre aceste variante ai alege, rezultatul va fi același: un ten hidratat, luminos și lipsit de imperfecțiuni!

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial