Alege o seră de grădina de la Aosom pentru frumusețea florilor tale

Nimic nu se poate compara cu o grădină frumoasă și plină de flori. Aceste minunății ale naturii ne pot ajuta să trecem mai ușor peste anumite perioade ale vieții noastre.

Alege o seră de grădina de la Aosom pentru frumusețea florilor tale

Florile simbolizează dragostea, compasiunea, prietenia și din acest motiv sunt prezente la orice sărbătoare. 

Ca o grădina să fie mereu înflorită și frumoasă trebuie să o îngrijești întocmai. Florile au nevoie de toată atenția ta. O sera de gradina  poate fi instrumentul ideal în care să îți poți îngriji florile într-o perioadă mai delicată a anului.

Tipuri de flori perfecte pentru grădina ta

Flori sezoniere

Florile sezoniere mai sunt cunoscute și sub denumirea de flori anuale. Acestea își desfășoară ciclul de viață într-un singur sezon și după ce le-ai plantat înfloresc, fac semințe iar în cele din urmă mor.  Va fi necesar să plantezi acele semințe într-o seră astfel încât acestea să se poată dezvolta într-un mediu propice.

Unele dintre cele mai cunoscute flori anuale sunt:

·        Albăstrelele;

·        Panseluțele;

·        Crăițele;

·        Gura-leului;

·        Gălbenelele;

·        Cârciumăresele.

Flori de grădina perene

Florile de grădina perene trăiesc mai mult de doi ani consecutiv. Rădăcinile acestora nu mor după etapa de înflorire și nici în condiții de îngheț. 

Unele dintre cele mai importante flori perene sunt:

·        Lalelele;

·        Trandafirii;

·        Narcisele;

·        Zambilele;

·        Garoafele;

·        Lavanda;

·        Margaretele;

·        Mușcatele.

Criterii de selecție a serelor perfecte pentru grădina ta

O seră de grădina este o structură simplă care constă în două elemente principale și anume: un cadru și o copertină.  Atunci când vrei să alegi o seră de care să te bucuri o perioada cât mai mare de timp trebuie să iei în considerare cadrul și materialul de acoperire.

Serele pot fi prezente cu următoarele tipuri de structuri:

·        Cu pereți înclinați;

·        Fronton;

·        Cu acoperiș de mansardă;

·        Cu pereți verticali.

Alegerea este bineînțeles a ta, dar trebuie să ții cont cel mai mult de comoditatea serii. Ai nevoie de un produs special conceput pentru nevoile tale. La Aosom vei găsi mai multe tipuri de sere astfel încât să o poți alege pe cea perfectă pentru nevoile tale.

Tipul de acoperire a serelor este foarte important. Gândește-te că sera trebuie să protejeze plantele de efectele nocive ale mediului și să le ofere atât plantelor, cât și florilor un mediul propice dezvoltării.

Acoperirile serelor sunt de cele mai multe ori realizate din:

·        Policarbonat;

·        Sticlă;

·        Film plastic.

Alege cu grijă florile pe care le vei planta

Ca sera ta să fie una de succes trebuie să alegi florile cu multă grijă. Mai bine este să începi cu o cultură mică de flori care să fie ușor de îngrijit și care să fie rezistente la temperaturi extreme.

Este necesar să fertilizezi pământul, să plantezi semințele sau bulbii și să le protejezi împotriva bolilor cu ajutorul unor soluții dezinfectante.

Serele pentru flori  te ajută să ai parte de grădina mult dorită. Tot ce trebuie să faci este să îți plantezi în seră florile de care dorești să te bucuri ulterior în grădină.

Date de contact:

+40 358630043

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial