3 Modele de căzi de la GQS German Quality în care te vei relaxa pe deplin

Cada este una dintre cele mai utilizate obiecte sanitare dintr-o baie, conferind, pe lângă aspectul funcțional și un impact vizual puternic.

3 Modele de căzi de la GQS German Quality în care te vei relaxa pe deplin
Fiind obiectul cu cele mai mari dimensiuni, o cadă aleasă cu atenție poate reprezenta acea piesă statement ce își pune amprenta definitivă asupra designului și stilului întregii încăperi, îmbinându-se cu celelalte elemente într-un decor unic, coerent. Fie că vorbim despre un model freestanding sau un model clasic, cu toții știm că nu există o modalitate de relaxare mai profundă în propria locuință decât o baie fierbinte în cadă. Alegerea căzii de baie poate necesita un research îndelungat. Vei alege modelul perfect în funcție de locul unde se află sursa de apă, spațiul exact disponibil (pentru a determina lungimea și lățimea căzii) și, bineînțeles, designul dorit. Dacă nu știi exact de unde să începi căutarea, îți recomandăm cada baie de la GQS German Quality – magazin complet de obiecte sanitare. Printre numeroasele modele disponibile se numără căzi din acril, fontă, oțel emailat etc. În plus, acum este momentul oportun pentru achiziționarea articolelor preferate pentru baie, întrucât poți profita de campania specială de Black Friday oferită de magazinul online de obiecte sanitare GQS German Quality: în perioada 12 noiembrie – 15 noiembrie ai reduceri de până la 20% la majoritatea produselor de pe site! Iată mai jos diferite modele de căzi și modul în care acestea pot fi integrate într-o baie, indiferent de stilul de amenajare sau spațiul disponibil. Cada Grohe Essence este un model extrem de spațios, în care momentele de relaxare se vor transforma cu siguranță în ore întregi. Într-o baie modernă, descrisă de detalii fine și delicate, în care accentul este pus pe calitate, această cadă se va integra perfect. Este realizată din oțel emailat – material termoizolant ce menține temperatura apei mai mult timp. Suprafața acesteia este rezistentă la zgârieturi, produse chimice și raze UV. Montajul se realizează cu o latură pe un perete drept. Dacă spațiul îți permite, o poți poziționa central pe unul dintre pereți, devenind astfel piesa de rezistență din baie.
Dacă eleganța este cuvântul după care te ghidezi în amenajarea băii, atunci cada freestanding Villeroy & Boch La Belle este varianta perfectă pentru tine. Designul atipic și impunător se conformează unui stil descris de lux și rafinament. Se remarcă prin materialul din care este realizată – quaryl, material dezvoltat și fabricat exclusiv de Villeroy & Boch, ce combină proprietățile naturale ale cuarțului cu acrilic de înaltă calitate. Acest material conferă căzii o strălucire unică și o rezistență crescută la lovituri și zgârieturi. Suprafața netedă și neporoasă nu doar că arată extrem de elegant, dar este și foarte ușor de curățat.
Momentele de relaxare în baie vor prinde alte dimensiuni cu modelul de cadă Riho Desire Corner Fall. În centrul caracteristicilor acesteia stă tehnologia Riho Fall – noul sistem de umplere cu apă tip cascadă, ascuns în preaplin (nu este necesar ca bateria să fie prevăzută cu braț pentru umplere). Un alt aspect ce face acest model de cadă atât de special este sistemul de iluminare LED aflat de jur împrejurul acesteia și care conferă o ambianță plăcută și o experiență desăvârșită în propria baie. Cada necesită montaj pe colț, o variantă destul de comună de altfel, atât pe partea stangă, cât și pe partea dreaptă, în funcție de preferințe.
Sperăm că recomandărilor noastre te vor ajuta în alegerea căzii perfecte. Aceste modele și multe altele te așteaptă pe germanquality.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial