Q&A cu Maurice Munteanu – Episodul #9 (VIDEO)

Maurice Munteanu raspunde la intrebarea sa preferata din toate timpurile si iti da cateva idei despre cum sa stilizezi rochia simpla, neagra.

Q&A cu Maurice Munteanu – Episodul #9 (VIDEO)

Aceasta este intrebarea preferata a lui Maurice Munteanu, Fashion Editor ELLE – cum porti rochia neagra & simpla, adica the little black dress? El are cateva solutii pentru tine. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Carmen, asta este intrebarea mea preferata. Cu ce porti rochie neagra, simpla, stylish, in afara de pantofi stiletto la fel de clasici. N-as vrea sa fii socata de propunerile mele de astazi.
Hai sa spunem ca asta ar fi rochia neagra. Simpla, chic, eleganta, atemporala, versatila si o poti purta – nu te speria, nu te soca, trage aer in piept – cu o pereche de papuci. Gandeste-te la papucii astia, la un tous bag supradimensionat sau la un cos de rafie – de ce nu – sau la o geanta retro din aceea care se inchide cu – nu stiu cum sa-i spun – care face asa, si la acesti papuci.
Asta mi se pare din start o alternativa super stylish, super actuala, super hot. Ar mai fi o varianta, si ma reintorc la stiletto, dar nu la acea pereche de stiletto negri sau bej, la care te gandesti tu.
Iei din nou rochia neagra, iei o pereche de ciorapi, de dressuri albe, matte si o pereche de stiletto albi, clasici, cu o funda neagra, infasurata in jurul gleznei.
Iti garantez ca aceasta combinatie dintre rochia neagra, ciorapii albi, stiletto albi si funda neagra – care poate sa fie din ribbs, din satin, din matase, din ce vrei tu – va fi senzationala!
Carmen, you rock!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video