EXCLUSIV: Alina Eremia dezvăluie care sunt planurile ei de sărbători (VIDEO)

Alina Eremia a fost nominalizată anul acesta la ELLE Style Awards la categoria Best Female Artist și ne-a dezvăluit care sunt planurile ei pentru Sărbători.

EXCLUSIV: Alina Eremia dezvăluie care sunt planurile ei de sărbători (VIDEO)

„De Sărbători plănuiesc să mă relaxez. Cel puțin de Crăciun o să petrec timp cu familia, pentru că am de recuperat, vreau să stăm la povești și să petrec timp de calitate împreună cu ei”, ne-a povestit Alina în timpul ELLE STYLE AWARDS 2019.

Urmărește interviul de mai jos și descoperă ce planuri are pentru noaptea de Revelion și ce surprize le-a rezervat fanilor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși are doar 26 de ani, Alina Eremia este una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului. Însă celebritatea nu a apărut peste noapte, întreaga sa carieră fiind construită în timp și cu multă muncă. Probabil că puțini își aduc aminte, însă Alina a început să cocheteze cu muzica chiar înainte de a face parte din trupa Lala Band. Totul a început odată cu aparițiile de la Tip Top Minitop, pe când era doar un copil, iar apoi a continuat cu participarea în 2005 la Eurovision Junior, unde s-a clasat pe poziția a cincea.

„Am crescut în fața camerelor de luat vederi de la vârsta de cinci ani, când am participat la Tip Top Minitop. Parcursul meu a fost susținut de către părinții mei, ei au fost întotdeauna oamenii din spatele meu, care m-au ajutat, și-au sacrificat timpul pentru ca eu să pot face ceea ce iubesc din tot sufletul: muzică. Mergeau cu mine la canto, la dansuri, la pian, peste tot. Își rupeau timp din programul lor și mergeau cu mine inclusiv la festivaluri, la concursuri, atât în țară, cât și în străinătate și întotdeauna au fost alături de mine pe tot parcursul carierei mele. Inclusiv acum, deși cumva eu centralizez totul și eu sunt motorul ca să zic așa, întotdeauna mă sfătuiesc cu ei, le cer părerea, sunt în continuare implicați și atenți la tot ceea ce fac.”

Citește și:
Alina Eremia despre fanii săi: „Publicul este vital. E vorba de legătura care se creează între mine și oamenii care mă ascultă”

Foto: Andrei Via

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video