ELLE a încercat… colecția de machiaj Clarins Joli Rouge & Black (VIDEO)

Rubrica "ELLE a încercat" migrează din versiunea printată a revistei Elle România și către versiunea video! Te așteptăm să "încercăm" împreună cele mai noi tendințe în materie de fashion, beauty&lifestyle!

ELLE a încercat... colecția de machiaj Clarins Joli Rouge & Black (VIDEO)

Alice Bursuc, beauty editor ELLE, a petrecut o seară în compania lui Simone Colombo (International Make-up artist şi Trainer Manager Clarins International), pentru a testa cele mai festive produse de machiaj ale colecţiei Rouge & Black. Îţi spunem care sunt produsele şi culorile-vedetă!

Un machiaj de actualitate nu are nevoie de multe artificii, ci de textura şi tonul potrivit. Colecţia Clarins Joli Rouge & Black presupune câteva produse+cheie care ne asigură un make+up natural, dar de impact.

Fondul de ten Clarins Skin Illusion are o textură lichidă, luminoasă şi care aproape nu se observă. Este acel tip de fond de ten care acoperă, dar care nu încarcă şi care oferă un glow festiv tenului.

Un produs pe care îl putem folosi oricând, în această perioadă a anului, este tuşul sub formă de gel şi rezistent la apă, în negru mat. Acesta oferă intensitate privirii şi credem noi că ste un aliat bun în machiajul de sărbători. Datorită texturii gelte, se aplică uşor, chiar şi de cele mai neîndemânatice în trasarea tuşului.

Un alt produs pe care merită să îl încerci este rujul în două nuanţe, care vine în trei tonuri şi subtonuri de roşu: Joli Rouge Gradiation.

Dacă tenul tău se confruntă cu diverse probleme, ca roşeaţa sau aspectul tern, există şi formulel SOS Primer, pe care ţi le recomandăm cu încredere.

Tu ce make-up porţi în acest sezon? Dacă nu ştii cum să dai un aer special machiajului, alege negru/roşu – nu poţi da greş!

CONȚINUT VIDEO ELLE
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video