ELLE SEPTEMBRIE 2022

Pentru luna septembrie ți-am pregătit o interpretare a tendințelor de sezon, astfel încât să integrezi, pas cu pas, în garderoba ta piesele care care ți se potrivesc. Și te invităm și într-un tur de forță printre subiectele care contează acum, fie că este vorba despre fenomenul TikTok sau despre dezbaterea din jurul cancel culture.

ELLE SEPTEMBRIE 2022

ELLE FASHION – FOCUS: LADY IN RED. Roșul este vibrant, energic, atrage și este un must în viețile și garderobele noastre. Designerii au găsit cele mai interesante variante de a crea și stiliza look-uri moderne, în această nuanță hot! Domnica Mărgescu îți arată cum.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Descoperă secretele de stil și piesele preferate ale Adrianei Matei. Cunoscută în social media drept Hypewit, Adriana, style & mindset coach, are un stil echilibrat și adoră să combine elementele feminine cu cele masculine sau piesele-statement cu unele clasice.

ELLE SHOPPING – Din garderoba ta de sezon nu trebuie să lipsească rochiile dramatice și accesoriile noir, nuanțele calde, tomnatice, și piesele flirty, perfecte pentru o seară dansantă. Descoperă selecția lui Maurice Munteanu.

ELLE FASHION – ISSEY MIYAKE ȘI EXUBERANȚA PIERDUTĂ A MODEI. Moartea legendarului designer japonez aruncă o lumină sumbră peste viitorul modei, poate și pentru că designerii momentului nu își mai asumă sarcina de a ne uimi și de a ne îmbrăca cu bucurie, crede Ioana Ulmeanu.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Fă cunoștință cu Alexandra Teslovan, o tânără pregătită să facă performanță în motorsport și care ne învață, prin multiplele sale reușite, să privim cu alți ochi o lume fascinantă și prea puțin deschisă, până acum, către femei.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele, festivalurile și cărțile despre care să știi în septembrie, ca să-ți pui la punct agenda cu cele mai interesante recomandări.

ELLE OPINIE – Cui i-e frică de cancel culture? Tragerea publică la răspundere a căpătat o etichetă nedreaptă, lucru care permite să fie folosită de cei care domină discursul public pentru a-și apăra, în numele unei libertăți de exprimare fără limite, dreptul de a răspândi ură și de a spune prostii.

ELLE INTERVIU – ADEVĂRUL LUI CONSTABLE. De pe 23 septembrie, publicul din România are parte de o premieră la Art Safari: o expoziție vastă, realizată în parteneriat cu Victoria and Albert Museum și curatoriată de Dr. Emily Knight și Katharine Martin, ce prezintă arta lui John Constable. ELLE a stat de vorbă cu cele două despre ce ne poate învăța artistul despre natură și despre relevanța peisajelor sale azi.

ELLE FENOMEN: CUM S-A VĂZUT UN FESTIVAL DE AMPLOARE PE TIKTOK. Festivalul Untold a fost o bună oportunitate ca ELLE să întâlnească cei mai fresh TikTokeri din România și din străinătate, dar și un insider al companiei, care să ofere o perspectivă diferită asupra aplicației și a legăturii ei cu muzica, dar și asupra modului în care poți atinge succesul pe platformă.

ELLE DOSAR: 4 CONVERSAȚII DESPRE LOCURI CARE INSPIRĂ CREATIVITATEA ÎN MODĂ. 4 dintre cei mai creativi designeri români au stat de vorbă cu ELLE despre originile lor și despre cum le inspiră ele colecțiile și meșteșugul, într-un proiect powered by Vodafone care își propune să scoată la lumină locurile, tradițiile și oamenii care fac din România un spațiu atât de special.

ELLE COVER STORY – TREND REPORT. De la piese cu transparențe, tricotaje oversized, croiuri arhitecturale și până la ținute sport, Domnica Mărgescu și Daria Georgescu ți-au pregătit un rezumat vizual al tendințelor de toamnă-iarnă 2022.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard creatoarea de conținut Valentina Keiko? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: HALSEY. Pasiunea lui Halsey pentru make-up s-a concretizat în 2021, odată cu lansarea brand-ului About-face. Chiar dacă produsele sale nu sunt încă disponibile la noi, asta nu înseamnă că nu poți reproduce cu succes look-urile îndrăznețe și pline de culoare ale artistei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle