ELLE octombrie 2018

Descoperă ELLE octombrie, un număr cu interviuri unul si unul, în care ne-am bucurat de niște interlocutori extraordinari: Antonia & Alex Velea, Jennifer Lawrence, Angelina Jolie! Îți garantăm că nu-l vei putea lăsa din mână!

ELLE octombrie 2018

ELLE FASHION – FOCUS: OVERCOATS – S-au schimbat multe la capitolul paltoane, jachete din puf sau cape. Așa că, înainte de a porni la shopping, reține cel mai important cuvânt al sezonului de toamnă: volum!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: RALUCA VALACHE – Raluca Valache, designer-ul brand-ului Manon Chemise, are ușurința de a combina într-un mod foarte personal piese ce fac parte din diferite stiluri. Iar rezultatul este unul uimitor!

ELLE FASHION – TOMMY ICONS – Tommy Hilfiger a organizat, pentru a cincea oară, un show de modă absolut memorabil în seria „Tommynow', care s-a întâmplat la Shanghai. Află toate detaliile despre colecție și noii ambasadori ai brand-ului.

ELLE AGENDA – VOICA OLTEAN, „O TÂNĂRĂ SPERANȚĂ' – Actrița de numai 18 ani Voica Oltean are în față o carieră promițătoare, după ce a debutat în filmul „Breaking news' și a obținut deja două nominalizări la premiile Gopo.

ELLE SOCIAL – MILENIALII ȘI PROTESTELE – Din ce în ce mai mulți oameni decid să iasă pe străzi, să scandeze și să-și strige nemulțumirea față de clasa care ne conduce. Cine sunt protestatarii și cum au devenit rețelele de socializare un mijloc de a scoate lumea în stradă?

ELLE CONFESIUNE – PUȚIN, MAI MULT… CU PASIUNE – Astăzi, conceptul de muncă e pus sub semnul întrebării. Îți place cu adevărat job-ul tău? Și, dacă nu, ce poți face ca să te simți împlinită la muncă?

ELLE BEAUTY – NO SHAVE, NO SHAME! – Au trecut vremurile pielii etern catifelate a femeilor, iar astăzi doar cei mai conservatori se oripilează în fața unor fire de păr care brăzdează o pereche de picioare. Însă drumul spre acceptarea frumuseții cu adevărat natural a fost lung și nu s-a încheiat încă.

ELLE STAR – DESPRE FEMINITATE – Angelina Jolie vorbește despre feminitate, declinată în atât de multe feluri, despre o societate în care femeile și bărbații vor fi egali și despre parfumul care o reprezintă.

ELLE HEALTH – HPV-UL LA CONTROL – Un virus banal care afectează un procent covârșitor din populație poate avea efecte devastatoare – iar în România chiar le are. Îți spunem ce trebuie să știi despre HPV și cum să previi, mai degrabă decât să tratezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle