ELLE Interviu: Jennifer Lawrence, o fată plină de pasiune

Jennifer Lawrence își pune talentul și frumusețea în slujba multor proiecte, de la blockbuster-e la filme independente... Noul său rol? Imaginea noului parfum feminin JOY by Dior. Întâlnire cu o vedetă plină de viață.

ELLE Interviu: Jennifer Lawrence, o fată plină de pasiune
  • Rochie din macramé negru brodat, Dior; sutien, Dior; cercei personalizați, Dior.

La vârsta de 22 de ani, Jennifer Lawrence a avut Hollywood-ul la picioare, cu un Oscar câștigat (pentru rolul din Silver Linings Playbook), cu spontaneitatea, naturalețea și pasiunea ei pentru hamburgeri și emisiuni TV tip reality show. Șase ani mai târziu, consolidându-și statutul în lumea starurilor, atât cu cele două roluri din cele două mega-francize (X-Men și The Hunger Games), cât și cu cele trei Globuri de Aur obținute deja, actrița americană continuă să alterneze între filme cu buget mare și producții de artă, cum ar fi Mother, un film întunecat și controversat, regizat de Darren Aronofsky.

Așadar, ce ne mai pregătește această tânără de 28 de ani, atât de ambițioasă și dedicată muncii ei? Se pare că, în sfârșit, și-a acordat o pauză și a decis să facă și altceva în afară de actorie.

ELLE: Întotdeauna ai fost genul de actriță care preferă să joace într-un film decât să meargă într-o vacanță?
Jennifer Lawrence:
Oh, nu, m-am schimbat! Când eram mai tânără, habar n-aveam ce să fac cu viața mea, în afară de muncă. Eram concentrată pe carieră, dar mulțumită acestui fel de a fi acum pot să-mi iau o pauză, să refuz anumite lucruri și să nu trebuiască să citesc fiecare scenariu care mi se trimite. Pot să mai încetinesc ritmul și să explorez și alte aspecte ale personalității mele.

ELLE: Cum ar fi…?
J.L.:
În ultimul timp sunt pasionată de politică. Cred că rezultatul ultimelor alegeri din Statele Unite a schimbat ceva radical în mine și am început să mă interesez de fenomentul corupției și al dereglementării. Colaborez îndeaproape cu Represent US, o asociație anticorupție, și încerc să fiu în permanență informată, ceea ce presupune o mare investiție de timp. În același timp sunt foarte ocupată și cu decorarea casei din New York și cu grija pentru Pippi, câinele mele Chihuahua. Îi sunt o mamă foarte devotată!

ELLE: Ești foarte pasionată de rolul Zeldei Fitzgerald, din filmul biografic regizat de Ron Howard. Ce te-a atras la acest personaj?
J.L.:
Zelda a fost o adevărată forță a naturii. A ignorat convențiile, scria incredibil de bine și avea o imaginație extraordinară. Iar povestea ei de dragoste cu F. Scott Fitzgerald este de-a dreptul fascinantă. Erau făcuți unul pentru celălalt, dar în același timp s-au și distrus unul pe altul. Eu n-am trăit niciodată o astfel de poveste – din fericire, sunt atrasă de scenarii mai calme –, dar asta nu înseamnă că nu le găsesc fascinante pe ale altora.

ELLE: Care este secretul unei relații calme?
J.L.:
Să gândești înainte de a vorbi! Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat eu.

de Marie Pascalin
Traducere și adaptare de Crina Alexe
Stilist: Isabel Dupré.
Asistent stilist: Laura Sophie Cox.
Machiaj: Fulvia Farolfi.
Coafură: Jenny Cho.
Manichiură: Jenna Hipp.
Decoruri: Jesse Nemeth.

Citește continuarea în ELLE Octombrie 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle