ELLE OCTOMBRIE 2014

ELLE Octombrie 2014 este disponibil impreuna cu suplimentul ELLE KIDS!

ELLE OCTOMBRIE 2014

ELLE FASHION REPORTAJNEW YORK FASHION WEEK – ELLE Romania a participat in acest sezon la cea mai intensa Saptamana a Modei: New York Fashion Week! Intensa nu neaparat pentru show-urile pe care le vezi aici, dar pentru toata atmosfera din jurul lor. Roxana Voloseniuc relateaza despre aceasta experienta.

ELLE FASHION CE MAI E NOU IN MODA MOMENTULUI – De la autosuficienta Miucciei Prada la aroganta lui Hedi Slimane, de la spiritual introvertit al lui Yohji Yamamoto la teribilismul & grandomania duo-ului Dolce & Gabbana sau spiritul comercial al lui Riccardo Tisci si creativitatea lui Alexander Wang, moda recicleaza neobosita trend-uri. Maurice Munteanu face curatenie in colectiile sezonului si alege castigatorii lozului cel mare.

ELLE OPINIEDIETA „SPIRITUALA' – Sa ne hranim mai mult spiritual decat altminteri, sa traim in armonie cu noi insine si cu natura, sa ne ascultam mai mult trupurile… Acestea sunt sfaturile Mihaelei Radulescu pentru o viata mai echilibrata.

ELLE EXCLUSIVBRIAN MOLKO: PORTRETUL UNUI ROCKSTAR LA MATURITATE – Placebo a cantat vara asta la Summer Well, iar Brian Molko, solistul trupei, a acordat doar un singur interviu. Revista ELLE a fost a fost singura publicatie din Romania cu care rockstar-ul a acceptat sa vorbeasca.

ELLE PSIHOCA LA 20 DE ANI? – Stii sigur intrebarea aia sacaitoare, cliseul oricarui interviu „Unde te vezi peste 5 ani?', dar de cate ori te-ai gandit serios la asta, la douazeci si ceva de ani? Ar trebui, oare, sa iti planifici viata? Andreea Trifas a facut investigatii si a ajuns la concluzia ca e cazul sa te maturizezi.

ELLE LESS IS MOREESTE (MAI) ETIC SA CUMPERI VINTAGE? Sa cumparam mai putin a devenit deja un crez. Dar putem cumpara, oare, mai bine? O piesa cu istorie sau o rochie lucrata manual cu zeci de ani in urma poate fi solutia responsabila la toate problemele noastre etice.

ELLE FASHIONNORMCORE: LIBERTATEA DE A TE IMBRACA LA FEL CA ORICINE – Pare sa fie unul dintre cele mai controversate trend-uri ale ultimelor sezoane. Cei care il adora cred ca normcore-ul va schimba lumea, iar cei care il resping spun ca il vom uita precum o iubire de-o vara.

ELLE FASHIONZARUG, DESIGNERUL CARE A AJUNS IN EST PRIN VEST – Umor, inteligenta, sarcasm, talent, autoironie. Cateva dintre calitatile care il definesc cel mai bine pe unul dintre cei mai talentati designeri romani. Maurice Munteanu a stat de vorba cu Mihai Dan Zarug despre moda, asa cum este ea. Si cum ar trebui sa fie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle