ELLE OCTOMBRIE 2014

ELLE Octombrie 2014 este disponibil impreuna cu suplimentul ELLE KIDS!

ELLE OCTOMBRIE 2014

ELLE FASHION REPORTAJNEW YORK FASHION WEEK – ELLE Romania a participat in acest sezon la cea mai intensa Saptamana a Modei: New York Fashion Week! Intensa nu neaparat pentru show-urile pe care le vezi aici, dar pentru toata atmosfera din jurul lor. Roxana Voloseniuc relateaza despre aceasta experienta.

ELLE FASHION CE MAI E NOU IN MODA MOMENTULUI – De la autosuficienta Miucciei Prada la aroganta lui Hedi Slimane, de la spiritual introvertit al lui Yohji Yamamoto la teribilismul & grandomania duo-ului Dolce & Gabbana sau spiritul comercial al lui Riccardo Tisci si creativitatea lui Alexander Wang, moda recicleaza neobosita trend-uri. Maurice Munteanu face curatenie in colectiile sezonului si alege castigatorii lozului cel mare.

ELLE OPINIEDIETA „SPIRITUALA' – Sa ne hranim mai mult spiritual decat altminteri, sa traim in armonie cu noi insine si cu natura, sa ne ascultam mai mult trupurile… Acestea sunt sfaturile Mihaelei Radulescu pentru o viata mai echilibrata.

ELLE EXCLUSIVBRIAN MOLKO: PORTRETUL UNUI ROCKSTAR LA MATURITATE – Placebo a cantat vara asta la Summer Well, iar Brian Molko, solistul trupei, a acordat doar un singur interviu. Revista ELLE a fost a fost singura publicatie din Romania cu care rockstar-ul a acceptat sa vorbeasca.

ELLE PSIHOCA LA 20 DE ANI? – Stii sigur intrebarea aia sacaitoare, cliseul oricarui interviu „Unde te vezi peste 5 ani?', dar de cate ori te-ai gandit serios la asta, la douazeci si ceva de ani? Ar trebui, oare, sa iti planifici viata? Andreea Trifas a facut investigatii si a ajuns la concluzia ca e cazul sa te maturizezi.

ELLE LESS IS MOREESTE (MAI) ETIC SA CUMPERI VINTAGE? Sa cumparam mai putin a devenit deja un crez. Dar putem cumpara, oare, mai bine? O piesa cu istorie sau o rochie lucrata manual cu zeci de ani in urma poate fi solutia responsabila la toate problemele noastre etice.

ELLE FASHIONNORMCORE: LIBERTATEA DE A TE IMBRACA LA FEL CA ORICINE – Pare sa fie unul dintre cele mai controversate trend-uri ale ultimelor sezoane. Cei care il adora cred ca normcore-ul va schimba lumea, iar cei care il resping spun ca il vom uita precum o iubire de-o vara.

ELLE FASHIONZARUG, DESIGNERUL CARE A AJUNS IN EST PRIN VEST – Umor, inteligenta, sarcasm, talent, autoironie. Cateva dintre calitatile care il definesc cel mai bine pe unul dintre cei mai talentati designeri romani. Maurice Munteanu a stat de vorba cu Mihai Dan Zarug despre moda, asa cum este ea. Si cum ar trebui sa fie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle