ELLE NOIEMBRIE 2021

La final de toamnă, te ținem la curent cu felul în care privesc către viitor artiștii români, dar și activiștii de mediu; te provocăm să afli cum a obținut trofeul cel mare la Festivalului Internațional de Film de la San Sebastián debutul regizoral al Alinei Grigore și îți arătăm piesele fashion și produsele de înfrumusețare care merită toată atenția ta.

ELLE NOIEMBRIE 2021

ELLE FASHION – FOCUS: SECOND SKIN. Pielea este textura dominantă pe podiumurile acestui sezon. Diferența, însă, este că designerii au optat de data aceasta pentru culorile clasice, închise. Află cum să le porți cu stil!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Creatoarea de conținut Alice Cavaleru are un stil versatil, și trece cu mare ușurință de la ținutele feminine la cele masculine. Relaxarea, însă, este cheia, și e caracteristică și pentru stilul, și pentru personalitatea ei.

ELLE SHOPPING – Fie că alegi să porți un mix eclectic de piese cool, ținute cu tușe retro, detalii prețioase sau ansambluri din denim, editorii ELLE au selectat pentru tine acele piese care îți vor completa cu succes garderoba.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Artistă, model, cântăreață, concurentă la Bravo, ai stil!… Corina Sucarov le-a făcut pe toate cu succes și nu are de gând să se oprească aici. Fă cunoștință cu una dintre cele mai stylish și mai interesante prezențe în peisajul artistic bucureștean.

ELLE AGENDA – Luna noiembrie înseamnă o mulțime de filme pe care trebuie să le vezi, expoziții care merită o ieșire din casă, oricât de nefavorabilă ar fi vremea, și cărți care să-ți fie companie în serile ce debutează din ce în ce mai devreme.

ELLE INTERVIU – CRAI NOU. Debutul regizoral al Alinei Grigore a primit marele premiu al Festivalului Internațional de Film de la San Sebastián (o premieră pentru România). Citește o conversație cu regizoarea și producătoarea filmului despre cum se obține succesul fără a urma o rețetă.

ELLE INTERVIU – ORIETA HULEA, DESPRE UN VIITOR DINCOLO DE CRIZA CLIMATICĂ. În luna în care liderii lumii se întrunesc la COP26 ca să stabilească cum va arăta planeta de-acum înainte, Directorul Regional de Conservare WWF ne vorbește despre soluțiile pentru a trece (cu bine) de transformările climatice care ne amenință deja.

ELLE ARTĂ – 12 ARTIȘTI ÎN CĂUTAREA VIITORULUI. O Incursiune într-o Timișoara inundată de artă și o propunere de a vedea realitatea și prin alte filtre decât cele cu care suntem obișnuiți.

ELLE ARTĂ – KUSAMA: COSMIC NATURE – O EXPOZIȚIE DESPRE NATURĂ ȘI UMANITATE: Cum se vede arta lui Yayoi Kusama atunci când este expusă printre fabuloasele plante din Grădina Botanică din New York și ce ne spune ea despre perspectiva legendarei artiste și despre lumea în care trăim?

ELLE COVER STORY – DANA ROGOZ & ADA GALEȘ, VOCI PENTRU SCHIMBARE: Două actrițe și-au descoperit vocile și au profitat de statul de persoane publice pentru a le face auzite și pentru a produce schimbare. Află cum au făcut asta, ce doresc să mai schimbe în continuare și pe cine provoacă să își facă vocea auzită, într-un proiect powered by Tommy Hilfiger. #PassTheMic #TommyHilfiger

ELLE FASHION – TRAVELIN’ SOLDIER. Adoptă detalii și culori din estetica uniformelor militare pentru un upgrade inspirat al ținutelor tale de toamnă.

ELLE BEAUTY – SILVER LININGS: Trei femei îți povestesc cum au reușit să facă pace cu firele albe de păr, chiar și atunci când au fost criticate de cei din jur.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard Larisa Lupoaea, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut dedicat frumuseții de la noi? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine în fiecare zi.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: Cea mai cool tendință a momentului în materie de frumusețe? Se numește Y2K și e nici mai mult, nici mai puțin decât estetica populară a anilor 2000. Bucură-te de ea acum, dar ai grijă să nu îți sacrifici (din nou) sprâncenele pentru un trend de sezon.

ELLE BEAUTY – FOCUS – POWDER SKINCARE: Produsele de îngrijire sub formă de pudră sunt eco-friendly, au formule concentrate și rezistă timp îndelungat – doar trei motive pentru care ar trebui să le introduci în rutina ta zilnică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle