ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Alice Cavaleru

Alice Cavaleru, creatoare de conținut, are un stil versatil, ce trece ușor de la masculin la feminin. Iar relaxarea îi caracterizează atât stilul, cât și personalitatea.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Alice Cavaleru

Alice Cavaleru, Vladimir Drăghia și fetița lor, Zora, locuiesc într-unul dintre cele mai spectaculoase apartamente din București, pe care timp de trei ore nu m-am oprit din a-l admira, inspirându-mă din diversele detalii creative care îi dau farmec.

Alice își pregătise deja piesele care o definesc și cu această ocazie mi-a mărturisit și că a fost „o ciudată toată viața. Mereu am mixat piese vestimentare contrastante, precum rochiile cu pantofii sport.”

Pentru Alice a avea stil înseamnă a te cunoaște și a te respecta suficient cât să alegi să porți piese de calitate, din materiale naturale, care se potrivesc atât cu personalitatea, cât și cu silueta ta. „Este o formă de respect față de tine (dar și față de planetă) să nu te îmbraci în plastic, să nu alegi piese care pot fi purtate doar de câteva ori și să nu cumperi haine doar pentru că îți dau o validare socială.”, mai spune Alice.

de Domnica Mărgescu
Foto: Christian Tudose

Citește continuarea în ELLE NOIEMBRIE 2021!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle