ELLE MARTIE 2018

Începe primăvara cu revista ELLE martie, în care vei descoperi tendințele de modă ale noului sezon, de pe podium direct în garderoba ta, plus poveștile de succes a patru femei care ne inspiră.

ELLE MARTIE 2018

ELLE INTERVIU – O CONVERSAȚIE DESPRE BUSINESS, EDUCAȚIE ȘI ROMÂNIA, CU MĂRIUCA TALPEȘ – ELLE a vorbit cu Măriuca Talpeș despre un viitor în care toată lumea va ști programare și despre rolul femeilor într-un viitor dominat de tehnologie.

ELLE FASHION – UN NOU ÎNCEPUT – A venit momentul să dăm un (re)start garderobei noastre! Iar una dintre principalele tendințe ale acestui sezon este albul, care simbolizează un nou început, prospețime, sinceritate, puritate, inocență!

ELLE INTERVIU – MIHAELA DRĂGAN: „NU SUNT O EXCEPȚIE' – Cunoaște o femeie care a luptat să ajungă unde este astăzi, să-și formeze o voce și să reprezinte mândră comunitatea. Mihaela Drăgan a vorbit cu ELLE despre ce înseamnă să fii romă în România zilelor noastre.

ELLE FASHION – DON’T CALL ME BABY! – Tendințele sezonului de primăvară/vară 2018 impun o conduită vestimentară atipică: un melanj de piese retro, feminine, cu puternice elemente 70s&80s, accentuat de o abordare grunge.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: READ MY LIPS – De la texturi lucioase ca sticla la finisări mate, de la formule lejere la compoziții ultra-hidratante, în această primăvară atenția este pe buze. Completează kit-ul de machiaj cu cele mai îndrăznețe nuanțe ale sezonului!

ELLE INTERVIU – MIHAELA GEOANĂ: „NU E NORMAL SĂ TRĂIEȘTI SAU SĂ MORI ÎN FUNCȚIE DE ȚARA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT' – Mihaela Geoană este o femeie care face lucrurile așezat la Fundația Renașterea, fără vreun sprijin din partea statului.

ELLE TRAVEL – SKI CHIC – Val Thorens este stațiunea de schi în care zăpada naturală este garantată 100%. Roxana Voloșeniuc îți povestește experiența ei în Les Trois Vallées, dar și cum să scapi de stres în cea mai premiată stațiune de schi din Europa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle