ELLE FASHION: Operațiunea dulapul cu Alina Eremia

Stilul artistei Alina Eremia este o completare a muzicii ei. Are în garderobă un mix eclectic de piese, unele elegante, altele sporty, pe care le combină cu măiestrie și creativitate.

ELLE FASHION: Operațiunea dulapul cu Alina Eremia

Alina Eremia ne aștepta în noul ei apartament (în care una dintre încăperi este transformată în dressing), pregătită pentru fotografiile pe care le poți vedea în aceste pagini.

Machiajul, coafura și ținuta arătau impecabil! „După ce plecați voi, merg la un eveniment extrem de important!, îmi spune Alina. Evident că următoarea mea întrebare a fost: „Cum te îmbraci?.

„Stilul meu este unul eclectic, ador ținutele elegante, dar și pe cele sporty. În general țin cont de starea mea de spirit, dar și de locul în care merg. Așa că azi, fiind vorba despre o gală, am ales o rochie feminină, din denim alb cu detalii din dantelă și cu un aer young, semnată Cristina Săvulescu.

Ador întotdeauna să mă inspir din ținutele artiștilor, din simplul motiv că aceștia îndrăznesc mai mult ca noi, restul! Alina mi-a mărturisit că ținuta ei preferată pentru seară este formată dintr-o pereche de mom-jeans, un top flashy și un sacou supradimensionat. Cine ar mai purta mom-jeans la o cină sau un cocktail dacă nu o adevărată artistă?

Realizator: Domnica Mărgescu.
Foto: Cristian Tudose.

Citește continuarea în ELLE MARTIE 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle