ELLE MAI 2015

ELLE MAI 2015

ELLE FASHION15 PIESE-CHEIE ALE NOULUI SEZON – Afla totul despre cum sa interpretezi noile tendinte si despre cele mai importante piese care iti vor actualiza garderoba!

ELLE FASHION STYLEOPERATIUNEA DULAPUL: GABRIELA DUMITRAN – Stilul vestimentar al designerului de palarii Gabriela Dumitran este definit de ritmul ei de zi cu zi. In consecinta, hainele inchise la culoare, relaxate, croite impecabil ii domina garderoba.

ELLE FASHION INTERVIULEILA YAVARI: WHO’S THIS GIRL?– Leila Yavari, directorul de moda al uneia dintre cele mai mari platforme de shopping on line din lume, stylebop.com, a stat de vorba cu directorul de moda ELLE Romania, Domnica Margescu, despre stilul ei personal, moda si oamenii din aceasta industrie.

ELLE SOCIAL DUPA ZECE ANI DE PRIDE – Pe 23 mai comunitatea gay din Romania celebreaza cel de-al zecelea mars al diversitatii. Ce au castigat din asta, pentru ce mai lupta si de ce trebuie sa vii la Pride?

ELLE FASHION STYLEHOT LIST: MIHAELA MUNTEANU, PR MANAGER L’OREAL ROMANIA – In fiecare luna, un invitat special ELLE iti va arata ce ii place, cum ii place si de ce ii place. Descopera alaturi de noi universul creativ al oamenilor pe care ii admiram.

ELLE BEAUTYTHE STORY OF A GENTLE WOMAN – ELLE Romania a stat de vorba cu Romano Ricci, stranepotul Ninei Ricci si nepotul lui Roberto Ricci, unul dintre cei mai mari parfumieri. In exclusivitate, Romano a povestit cateva lucruri despre ultimul sau parfum, Gentlewoman, si despre filosofia casei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle