ELLE DECEMBRIE 2020

Dacă este decembrie, înseamnă că ne pregătim de ELLE Style Awards, evenimentul pe care toți iubitorii de modă și lifestyle îl așteaptă cu sufletul la gură. Fă cunoștință cu nominalizații de anul acesta și află ce au învățat în acest an care a reprezentat o provocare pentru toată lumea, în noul număr ELLE.

ELLE DECEMBRIE 2020

Descoperă în numărul de decembrie o serie de articole dedicate social media și modului în care aceasta ne-a schimbat viețile în ultimii 20 de ani. Și pentru că e vorba de luna cadourilor, membrii redacției ELLE ți-au pregătit o listă de sugestii cool & stylish, dacă rămâi în pană de idei.

ELLE FASHION – FOCUS: BACK TO BLACK – Dacă iarna trecută albul a fost culoarea predominantă, casele de modă s-au întors la negrul prețios, dramatic și extravagant. Domnica Mărgescu îți prezintă cele mai interesante ținute de pe podiumurile internaționale.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: ANDREEA CRISTEA – Andreea Cristea, pe care o cunoști din social media sub numele de Stiletto Shades, ne prezintă luna aceasta piesele de rezistență din garderoba ei.

ELLE CADOURI – GHIDUL REDACȚIEI ELLE PENTRU CADOURI – Membrii redacției ELLE ți-au pregătit selecția lor extrem de personală de cadouri pe care să le oferi celor dragi de sărbători – de la cosmetice de top, articole vestimentare și accesorii până la cărți și gadget-uri.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: AVA MAX – Citește un interviu cu Ava Max și află mai multe despre parcursul ei, de la încercările timide de a intra în industria muzicală la debutul în topurile muzicale cu Sweet but Psycho, single-ul care a făcut-o celebră în întreaga lume.

ELLE AGENDA – 10 LUCRURI DE FĂCUT ÎN DECEMBRIE – Îți prezentăm o selecție de filme și spectacole de teatru online pe care să le vezi luna asta, plus câteva expoziții pe care le poți vizita în siguranță.

ELLE INTERVIU – MIHAI POP, ULTIMUL ROMANTIC – Maurice Munteanu a stat de vorbă cu Mihai Pop, unul dintre fondatorii galeriei clujene (și berlineze) Plan B, care reprezintă unii dintre cei mai influenți artiști români contemporani.

ELLE SOCIAL MEDIA – ERA SOCIAL MEDIA – Fără îndoială, ultimii 20 de ani au stat sub semnul rețelelor social media, care au schimbat modul în care interacționăm și obținem informații și au ajuns chiar să influențeze politica. Am privit în urmă pentru a-ți prezenta unele dintre cele mai importante momente au definit aceste rețele.

ELLE SOCIAL MEDIA – #NUDOARUNHASHTAG – Află cum un simplu hashtag a reușit să creeze o revoluție care a depășit sfera Internetului.

ELLE PSIHO – CU SOCIAL MEDIA LA PSIHOLOG – Andra Zaharia, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, vorbește despre mecanismele din spatele consumului de social media, care a crescut și mai mult în ultima perioadă.

ELLE X REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: FEMEI, DINCOLO DE COMPLEXE, PRESIUNI SAU NORME – Fă cunoștință cu trei femei puternice care vorbesc despre așteptările pe care societatea le are de la o femeie și povestesc cum și-au depășit complexele generate de acestea.

ELLE FASHION – GIRLS, GIRLS, GIRLS! – Sânziana Negru, Ioana Grama și Dana Rogoz, împreună cu câștigătoarele concursului inițiat de ELLE și H&M, îți arată cum să-ți realizezi singură un styling glam&cool.

ELLE STYLE AWARDS – Îți prezentăm 49 dintre cei mai creativi și stylish oameni din România, nominalizații de anul acesta ai premiilor ELLE Style Awards, pe care i-am provocat să se fotografieze într-o ipostază care îi dezvăluie în cel mai onest mod și să ne spună ce au învățat despre ei înșiși anul acesta.

ELLE FASHION – FADE TO GREY – Descoperă un pictorial care îți va demonstra că ținutele monocrome în nuanțe de gri sunt tot ce-ți trebuie pentru a avea o ținută memorabilă în această iarnă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ALICE CAVALERU – În această lună, Alice Cavaleru ne dezvăluie cum se menține în formă, care este parfumul său preferat, dar și care sunt produsele cosmetice la care nu ar putea renunța vreodată.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: GUA SHA – Află mai multe despre instrumentele gua sha, revelația momentului în ceea ce privește îngrijirea pielii.

ELLE HOROSCOP – Citește despre ce îți rezervă astrele în luna decembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle