ELLE SPECIAL: Nominalizații la ELLE STYLE AWARDS 2020

49 dintre cei mai creativi și stylish oameni din România se numără printre nominalizații ELLE Style Awards și, pentru că tradiționala ședință foto nu se putea realiza în siguranță acum, au răspuns provocării ELLE de a se fotografia într-o ipostază care îi dezvăluie în cel mai onest mod, dar și unei întrebări la care am putea să reflectăm toți: ce ai aflat despre tine anul acesta?

Pentru că tradiționala ședință foto nu se putea realiza în siguranță acum, au răspuns provocării ELLE de a se fotografia într-o ipostază care îi dezvăluie în cel mai onest mod, dar și unei întrebări la care am putea să reflectăm toți: ce ai aflat despre tine anul acesta?

INNA, nominalizată la categoria Best Personal Style


Anul 2020 nu a fost cel mai ușor, îmi lipsesc călătoriile, să fiu pe scenă, să fiu aproape de fanii mei. Însă, în același timp, acest an m-a ținut și mai aproape de oamenii dragi, m-a învățat ce este important: să iubesc, să continui să aduc fericire în viețile oamenilor prin muzica mea și să trăiesc fiecare clipă intens!

Alex Gâlmeanu, nominalizat la categoria Best Photographer

Anul ăsta a fost unul special, ocazie cu care am aflat lucruri speciale și despre mine. N-aș fi crezut vreodată că o să trăiesc o pandemie de o asemenea amploare, care încă pare ca o scenă ruptă dintr-un film cu un scenariu exagerat. Am aflat pe pielea mea, așa cum au aflat și mulți alții, că viața se poate schimba în orice clipă, că lucrurile care păreau stabile și de neclintit se pot modifica la prima adiere și că orice concept legat de ideea de „siguranță” e doar o banală iluzie. Am descoperit despre mine că îmi plac oamenii, că îmi sunt valoroase momentele în care sunt înconjurat de prieteni. Că apreciez discuțiile faine, fără miză și scop aparent, că poate sunt mult mai sociabil decât cred, sau că am nevoi importante în direcția asta. M-am convins încă o dată că-mi place să fotografiez oameni, că iubesc să îi descopăr cu ajutorul aparatului foto, să le descopăr energia frumoasă și să o înregistrez pe cameră. Dar, poate cel mai important lucru, am aflat despre mine și că am puterea să mă adaptez, că am hotărârea de a încerca să fiu creativ în orice condiții și să fac cumva să întorc o parte din dificultăți în favoarea mea. A fost un an ciudat, pe care nu-l înțeleg pe deplin, un an care mă lasă cu o sumă de întrebări și nu cu prea multe răspunsuri, dar care mi-a dat ocazia să mă gândesc la mine, să aflu ce fel de om sunt și unde se află puterile mele.

Georgiana Saraev, nominalizată la categoria Best Model

Recunosc că am început să mă știu mai bine, să îmi analizez trăirile, să aleg ceea ce îmi place, să fiu mult mai selectivă și să iau deciziile pe care le consider corecte în ceea ce privește persoana mea. Având timp de reflectat asupra mea în lunile precedente, cred că a fost inevitabil să nu am gânduri, să nu îmi pun întrebări legate de direcția în care vreau să mă îndrept și să îmi revizuiesc relațiile cu cei din jur. Sunt vremuri apăsătoare și incerte, dar recunosc sunt mai curajoasă și foarte hotărâtă în ceea ce mă privește. Te adaptezi situațiilor, lucrezi din greu și apreciezi mai mult prezența oamenilor din jur. Cred că este important să te bucuri de lucrurile mărunte și să vezi partea plină a paharului în orice situație, dar în același timp trebuie să fii și realist. Am avut în această perioadă întâmplări ce îmi vor rămâne veșnic în minte și am luat decizii ce sper că vor avea un impact pozitiv asupra mea, dar asta voi vedea în timp. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că am avut ocazia să lucrez cu artiști foarte pasionați și îmi doresc să mențin acest drum.

Delia, nominalizată la categoriile Best Female Artist și Best Personal Style

Am învățat că putem fi mai buni într-o lume care s-a schimbat total. Putem aprecia mai mult ceea ce înainte primeam „de-a gata”. Și mi-am dat seama încă o dată cât de importantă este familia și să fii aproape de cei dragi.

Antonia, nominalizată la categoria Best Female Artist

Anul acesta am învățat să nu am așteptări de la nimeni, să am răbdare mai multă și că totul este un proces, că oricât de greu sau bine este, trebuie să treci prin acel proces și nu poți sări etape. Și am mai învățat cât este de important să mă vindec, să iert, să fiu mai înțeleaptă și să nu pun la suflet răutățile.

Tania Cozma, nominalizată la categoria Best Make-up Artist

2020 a fost un an revelator pentru mine, ce a adus schimbări importante în viața mea. Un an în care am învățat să petrec mult mai mult timp cu mine. Destul de provocator, recunosc, dar cu mult sens și vindecător până la urmă. Pe cât de înspăimântătoare părea izolarea la început, pe atât de benefică o văd acum. Am înțeles că am avut nevoie de acest STOP. Privind cu atenție maximă către mine și în jurul meu, am înțeles nevoia unei schimbări a lumii mele interioare. Astfel, am început să învăț să mă uit la mine cu iubire, recunoștință și compasiune. Acest sentiment de fericire venit din interior m-a ajutat să văd lucrurile cu adevărat valoroase din viața mea și să fiu prezentă, aici și acum.

Cristina Săvulescu, nominalizată la categoria Best Designer

Anul acesta am reușit să am cele mai profunde conversații cu mine. Am aflat că ambițiile mele sunt de multe ori despre alții și nu despre bucuria mea, am aflat că poți fi extrem de productiv la birou și în patru ore pe zi, am aflat că aveam nevoie de liniște și de acasă. Am aflat că sunt antifragilă.

George Cozma, nominalizat la categoria Best Hairstylist

Anul acesta m-a obligat să învăț să mă adaptez unor situații complet diferite, în ceea ce privește viața și jobul meu. Pe lângă faptul că mi-am recăpătat timpul liber, pe care nu l-am mai avut de la 16 ani, de când am început să lucrez ca hairstylist, 2020 m-a făcut să mă analizez și să mă cunosc mai bine, să mă ascult. Aceste lucruri m-au ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile de lucru cu oamenii și să-mi stăpânesc emoțiile în fața unui feedback, oricare ar fi el.  Fiecare an mi-a adus colaborări și provocări noi, dar anul acesta, mai mult ca oricare altul, m-a inspirat datorită oportunităților pe care mi le-a oferit, și anume de a lucra cu oameni deosebiți. Mai mult ca oricând, mi s-a confirmat că îmbinând pasiunea, munca și perseverența, poți avea succes și în cele mai challenging perioade. O parte din timpul liber l-am investit în a fi mai activ pe rețelele de socializare, unde am reușit să comunic mai mult cu voi și de asemenea, să vă dezvălui trucuri legate de păr.

Smiley, nominalizat la categoria Best Male Artist

2020 este un an al contrastelor pentru mine și cred că nu doar pentru mine. Este și cel mai frumos an, din anumite puncte de vedere, dar și cel mai imprevizibil an, cu știri, statistici și temeri nemaiîntâlnite până acum. A fost un an în care am învățat să trăiesc cu dorul de oameni dragi, de concerte, de trupă, de public, de dimineți fără teamă, de viață de dinainte de pandemie, de întâlniri, de petreceri, de mers hai-hui prin lume, dar și anul în care am reînvățat să mă bucur de ce am, de muzică, de momente de inspirație, de casă, de familie, de prieteni, de vise, de tehnologie cu vastele ei variante cu care ne ajută în această perioadă, de zile liniștite și mai așezate.
Cred totuși că cea mai importantă revelație despre mine anul acesta a fost tot o contradicție. Am aflat că sunt, asemeni tuturor oamenilor, MIC în fața problemelor mari ale lumii. Că nu le pot influența sau schimba în bine oricât mi-aș dori, nu le pot evita sau opri. În același timp, am aflat despre mine că sunt MARE, în universul meu, în familia mea, pentru ai mei, că voi deveni tată de fată și că ziua de mâine voi încerca să mi-o fac mai frumoasă alături de cei pe care îi iubesc.
Am realizat o dată în plus că noi, oamenii, avem toate resursele pentru a ne adapta, pentru a ne ridica, pentru a reconstrui lumea noastră în coordonate noi și că viitorul apropiat sigur ne poate aduce emoții frumoase dacă avem credință și sădim binele în lumea noastră cu respect, empatie, măsură, modestie. Să nu pierdem nici o ocazie să fim buni și nici o zi fără să ne bucurăm de ea!

Citește continuarea în ELLE DECEMBRIE 2020!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle