EXCLUSIV : Mihaela Radulescu, o femeie care nu poate trai in afara iubirii

Cea mai controversata vedeta din România si-a lansat de curind cea de-a doua carte, Niste raspunsuri. Prilej cu care ELLE a stat de vorba cu Mihaela despre iubire, presa tabloida si noua ei viata de la Monaco.
Fotografii: Marius Baragan. Realizator: Roxana Voloseniuc. Fashion editor: Domnica Margescu. Interviu: Mihaela Spineanu - Frank

 

EXCLUSIV : Mihaela Radulescu, o femeie care nu poate trai in afara iubirii

In saptamina in care a venit in tara pentru sesiunea de autografe de la Tirgul de Carte, Mihaela a fost extrem de ocupata. Ca intotdeauna. Ma intreb mereu, cu o doza consistenta si sincera de invidie si admiratie, de unde are femeia asta atita energie de a face tot ceea ce face…

Asadar, ce a facut Mihaela in cele citeva zile cit a stat in România? A revenit in televiziune – doar pentru niste editii speciale, pe Antena 1. A avut audiente record, ceea ce i-a facut pe cei de la acest post de televiziune sa o invite si de Craciun, intr-o editie speciala. In acelasi week-end in care facea audiente record la televi­ziune si vinzari la fel de record la Tirgul de Carte, a mai batut inca un record: acela de spectatori prezenti la un film documentar. Este vorba despre filmul Ostrovul meu, in regia Mihaelei Radulescu, prezentat in cadrul Festivalului de Film Dakino. E un documentar artistic, comandat de WWF, una dintre cele mai puternice organizatii ecologice din lume. Actorul principal in acest film este iubitul Mihaelei, Dani Otil, iar subiectul este povestea trista a ostroavelor Dunarii amenintate cu disparitia lor si a vietuitoarelor care le po­puleaza.

„Din toate aceste realizari profesionale”, imi spune Mihaela, „presa a subliniat ca la lansarea de carte m-am urcat pe scaun, ca am facut un film cu Dani despre noi (?!?!…) si cum «a avut Mihaela  primul orgasm din viata ei»…” Dupa cum va spuneam, Mihaela Radulescu e suparata pe presa. Poate cineva s-o condamne? Bine, ca sa fiu sincera, confuzia – voita sau nu – dintre autoarea povestilor adunate in carte si personajele cartii nu ma surprinde foarte tare. In fond, si pentru unii (adica cei care se fac ca nu inteleg), si pentru altii (cei care chiar nu inteleg), e mult mai savuros sa-si inchipuie ca Mihaela Radulescu isi pune pe hirtie viata intima. Dar, nu-i asa, Mihaela nu e actrita, cum e una dintre femeile din carte, Mihaela nu e nici secretara si nici studenta la Arhitectura, cum nu e nici directoarea unei agentii de publicitate, asa cum sint alte personaje din carte.

Mihaela, in aceasta carte, e scriitoarea care a indraznit sa-si dirijeze personajele si spre trairi interzise, si spre o zona indeobste vulgarizata, dar atit de prezenta, cel putin in mintea atitor femei inteligente: senzualitatea, viata intima, fanteziile erotice.

 

Citeste continuarea in revista Elle ianuarie 2010

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle