ELLE WOMAN: Sandra Pralong si optimismul ei incurabil

Acum, cind tot mai multi romani sint mai dezgustati ca niciodata de ce se intimpla in tara noastra, intilnirea cu un om care crede cu tarie in Romania si in oamenii ei pare un semn de sus! Dupa o viata pe trei continente, Sandra Pralong e gata sa convinga pe oricine ca cel mai bine e tot acasa!
 

ELLE WOMAN: Sandra Pralong si optimismul ei incurabil

La Sandra Pralong, usa de la intrare sta larg deschisa atunci cind as­tea­p­ta musafiri. De dupa ferestrele am­ple, Piata Charles de Gaulle respira prin aburii iesiti din asfal­tul incins. A plouat torential. Apar­ta­men­tul, proiectat chiar de mama sa, arhitecta, pe un teren apartinind familiei, aduce pe alocuri a galerie de arta. Poate si datorita tablourilor pictoritei ja­poneze pe care Sandra le gazduieste temporar in living.

La etaj se gasesc ascunse in mape de desen propriile schite, unele inspirate de Picasso, precum si un simpatic Woody Allen impletind un fular. Fotografii in alb si negru amintesc de istoria unei familii cu singe plimbaret. In fata mea se asaza, sprijinindu-si crucis picioarele pe un taburet, ultima reprezentanta a unei familii in care s-au impletit radacini greco-romanesti cu unele spaniolo-romanesti. Un chip care nu-si tradeaza virsta, un rind de perle mari la git si o ie barbateasca peste fusta ampla, iata coordonatele intervievatei mele ai carei ochi gri-albastri pipaie pe pereti si aievea, cautind amintiri.

Alina Baisan
Foto: Sebastian Enache

Citeste continuarea in Elle Septembrie 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle