ELLE HEALTH: Frumusetea vine din interior

Trend-urile din domeniul chirurgiei intime ofera noi valente celebrului dicton „frumusetea vine din interior“ si vin in intampinarea femeilor dornice de frumusete, perfectiune si clipe de extaz. Pun pariu ca ti-am starnit curiozitatea…

ELLE  HEALTH: Frumusetea vine din interior

Inainte sa abordez acest subiect, ma simt datoare sa fac o mentiune: pe parcursul documentarii pentru acest articol nu s-au operat labii, nu s-au injectat puncte G, nu s-au facut decolorari in zone intime sau alte proceduri care sa intervina in anatomia autoarei. Pe scurt, nu mi-am dat bikinii jos. Acum, ca am scapat de aceasta grija, pot sa-ti povestesc cu mai multa lejeritate despre chirurgia intima, o tema despre care se discuta in soapta, eventual la ureche, intre prietene… la fel de intime. Dar niciodata intr-o cafenea. Subiectul e abordat cu timiditate chiar si in cabinetele medicilor, dupa cum aveam sa aflu. Dar asta nu inseamna ca nu este popular. Din contra!

Conform medicului dermatolog Lavinia Zalupca, una din zece interventii realizate in clinica Miko Med se adreseaza partilor specific feminine. E un procent impresionant tinand cont ca, personal, nu cunosc pe nimeni care sa fi experimentat o asemenea procedura. Si sa-mi fi spus despre asta. Insa am asistat la discutii in locuri publice, strigate in gura mare si presarate cu sarcasme sau umor, despre absolut orice, de la silicoane, liposuctii sau Botox si pana la picanterii din Kama Sutra in varianta domestica. Dupa cum ziceam, orice… Mai putin despre „frumusetea interioara”. Si aleg acest eufemism ca sa n-o dau pe limba pasareasca si sa mai pot scoate capul in lume si dupa ce termini de citit articolul. Vezi? Chiar si cu rolul de observator ma simt putin jenata si e absolut normal ca aceasta tema sa ramana tabu. La urma urmei, anatomia intima ar trebui sa fie treaba fiecaruia. Sau… poate ca nu?!

Acum ceva vreme, am vazut cu ochii mei o labioplastie (pentru neavizate, o operatie de corectare a labiilor) in emisiunea Plastic Surgery Beverly Hills Dr. 90210. M-am holbat cateva secunde bune, iar dupa ce am inteles ce se intampla, am schimbat repede programul, incercand sa-mi sterg imaginea din minte. Insa cum navigam de la un post la altul, am revenit pe E Entertainment! si am vazut o femeie care isi imbratisa chirurgul fericita si ii multumea extaziata. Am facut ochii mari… Nici nu stiam la vremea respectiva ca privesc inca o pacienta multumita a dr. David Matlock, o somitate in domeniul chirurgiei estetice genitale feminine si cel care a patentat Laser Vaginal Rejuvenation si Designer Laser Vaginoplasty, doua proceduri cu ecou din acest domeniu. Pur si simplu ma intrebam cum ar fi putut o operatie de acest gen sa schimbe viata unei femei. Si de ce s-ar opera acolo, din moment ce numarul persoanelor care ajung sa te studieze in profunzime este absolut neglijabil, daca nu esti vreo starleta XXX. Insa am inceput sa privesc lucrurile din alta perspectiva dupa ce am citit un comunicat de presa despre aceasta ramura a chirurgiei, redactat de Andreea Lada, PR la agentia Creative Ideas. Am inteles din citeva fraze ca unele dintre noi se nasc cu anumite probleme de ordin estetic care le lovesc sub centura in cele mai nepotrivite momente. Adica in intimitate. Am aflat cu stupoare ca varsta este foarte cruda cu zona genitala (oare de ce m-am mirat?!) sau ca nasterea naturala are si consecinte neplacute, nu doar bucurii. Am fost surprinsa sa aud ca in zilele noastre mai sunt femei care vor sa fie virgine, din nou. Dar m-am consolat cand am realizat ca cele mai populare proceduri sunt acelea menite sa amplifice intensitatea orgasmelor (asa da!). Cu alte cuvinte, am pasit intr-un univers fascinant, in care se intampla lucruri ce mi-au depasit barierele imaginatiei.

Text: Lavinia Gogu

 Foto: Gabi Hirit

CITESTE CONTINUAREA IN ELLE NOIEMBRIE 2012!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle