ELLE FASHION: Saptamana modei de la Paris

Inca o saptamina petrecuta la Paris alaturi de cei mai talentati designeri si stilisti! Ce ne aduce nou sezonul de toamna-iarna 2010/2011? Afla totul direct de la sursa!

Nu vreau sa mai spun pentru a zecea oara cit de mult imi place Parisul, cit de interesant este ceea ce se intimpla in cadrul Saptaminii Modei de la Paris sii cit de mult iubesc acesti „oameni de moda” fara de care oratul cel mai stylish din lume nu ar mai fi la fel de viu colorat in aceste zile. Toata lumea stie asta! Ei bine, echipa ELLE România (Roxana Voloteniuc, Cristina Craciun si subsemnata) a avut din nou privilegiul sa fie martora la cele mai spectaculoase si la cele mai avangadiste show-uri pentru sezonul de toamna-iarna 2010/2011.

Atmosfera generala de la prezentari este de la an la an mai dinamica: inainte, in timpul si dupa show-uri, toti redactorii-sefi ai celor mai prestigioase publicatii, toti stilistii, blogger-ii si fashionistele isi manevrau cu ardoare BlackBerry-urile sau iPhone-urile ca sa fie primii care transmit live ce staruri defileaza, care sint ultimele tendinte si cine cu cine se mai imprieteneste. Singura care a ramas cu un carnetel si un creion in mina este vete­rana Suzy Menkes, redactorul de moda al ziarului International Herald Tribune. Pina si Franca Sozzani (redactorul-sef de la Vogue Italia), de­s­pre care aveam impresia ca este o „doamna res­pec­tabila”, a intrat in acest joc!

Singurul lucru neplacut al acestei saptamini de inceput de martie a fost frigul cumplit (imagineaza-ti ca erau -2 grade Celsius, dar parea mult mai frig!). De fiecare data cind ieseam de la un show ca sa ne indreptam catre un altul ne apuca o panica ingrozitoare ca nu vom rezista frigului. si nici nu puteam purta Ugg’s sau vreun echivalent al acestora, doar sintem sexy, stylish, spirited, nu?

 

 

Domnica Margescu

Foto:Imaxtree

Citeste continuarea in Elle mai 2010

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle