Will Smith s-a confruntat cu halucinații privind pierderea carierei înainte de incidentul de la Premiile Oscar: „Toată viața mea se distruge”

Will Smith a oferit un interviu înainte de Premiile Oscar, în care a declarat că, în timpul unei călătorii, a avut halucinații despre pierderea carierei și a banilor, după ce a consumat ayahuasca.

Will Smith s-a confruntat cu halucinații privind pierderea carierei înainte de incidentul de la Premiile Oscar: „Toată viața mea se distruge”

Will Smith a dezvăluit în interviul acordat lui David Letterman că a avut o viziune în care și-a pierdut cariera și averea în timp ce se afla într-o călătorie ce implica droguri ayahuasca. Actorul, în vârstă de 53 de ani, a înregistrat interviul înainte de a participa la Premiile Oscar.

În timpul ceremoniei, el l-a lovit pe scenă pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă care făcea referire la căderea părului soției sale, Jada Pinkett Smith, iar de atunci a avut mai multe proiecte de profil înalt anulate. Gestul lui Smith a atras un scandal de proporții, actorul fiind exclus de la evenimentele Academiei pentru următorii ani.

Will Smith a avut halucinații terifiante după ce a consumat o băutură psihedelică

Smith a declarat în interviul său că a fost „îngrozit” de ideea de a lua ayahuasca, o băutură originară din America de Sud care este preparată din plante care provoacă o experiență psihedelică. „Am decis că este ceva ce, știi, vreau să încerc”, a spus actorul după ce s-a documentat despre această băutură. El a descris senzația ca fiind crearea a două realități ce sunt amândouă „100 la sută prezente” în același timp: „Nu se suprapune peste această realitate. Sunt total separate”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În timp ce își descria viziunea despre pierderea carierei sale, el a numit-o ‘cea mai infernală experiență psihologică individuală din viața lui’. Gazda l-a făcut să confirme că viziunea reprezenta ‘frica lui în viața reală’.

„Întotdeauna te gândești: ‘Poate că de data asta nu-și va face efectul’ Dintr-o dată, parcă am început să văd cum îmi zboară toți banii. Și casa mea zboară. Și cariera mea s-a dus. Și încerc să mă agăț de banii și de cariera mea. Toată viața mea se distruge”, declară actorul spunând că proprietățile halucinante ale băuturii nu se simt decât după aproximativ 45 de minute.

„Când mi-am revenit, mi-am dat seama că pot face față la orice’

Viziunea a devenit și mai tulburătoare pentru Smith după ce a auzit-o pe fiica sa, Willow Smith, în vârstă de 21 de ani, strigându-l în depărtare: ‘Tati, ajută-mă! Tati! Cum se face că nu mă ajuți?’ Acesta a răspuns ulterior că nu i-a mai păsat de averea care se pierdea, ci voia doar să ajungă la fiica lui.

„Și sunt complet calm, chiar dacă în mintea mea este un iad. Când mi-am revenit, mi-am dat seama că pot face față la orice se întâmplă în viața mea. Pot să mă descurc cu orice persoană pe care o pierd, pot să mă descurc cu orice lucru care merge prost în viața mea, pot să mă descurc cu orice în căsnicia mea. Pot să fac față la orice are de oferit viața.”, a mai spus Will Smith.

Citește și:
Kourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă fabuloasă în Italia. Imagini cu rochia de mireasă purtată de vedetă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video