Unde și cu cine își va petrece Brad Pitt sărbătorile de iarnă

Brad Pitt a decis să petreacă sărbătorile de iarnă în compania copiilor săi, în ciuda relației complicate pe care o are cu aceștia.

Unde și cu cine își va petrece Brad Pitt sărbătorile de iarnă

După cum știm deja, Brad Pitt și Angelina Jolie se află în plin proces pentru custodia celor șase copii pe care îi au împreună – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.

Divorțul dintre cei doi actori nu a fost nici acum finalizat, iar asta pentru că nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la împărțirea bunurilor comune, a averii acumulate pe durata căsătoriei și la o decizie privind custodia copiilor.

În ciuda procesului complicat dintre cei doi, actorul își va petrece Crăciunul alături de trei dintre copiii săi, mai exact cu Shiloh și gemenii Knox și Vivienne. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, „vor petrece cu el ajunul Crăciunului.” Sursa a clarificat ulterior că „Angelina Jolie și Brad Pitt au discutat la începutul acestui an, atunci când se înțelegeau, despre cum își vor petrece sărbătorile ca o familie, însă, în cele din urmă, planurile s-au schimbat. Brad și Angelina sunt responsabili pentru această dramă, iar copiii lor sunt victime colaterale.”

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au început relația în 2004, deși Brad Pitt era căsătorit atunci cu Jennifer Aniston, de care a divorțat în 2005. După o relație care a durat 12 ani și o căsnicie de 2 ani, Angelina Jolie a depus actele de divorț în 2016. Printre acuzațiile prezentate de actriță la divorț s-a numărat și dependența de alcool a lui Brad Pitt.

În vara anului 2020, Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care a decis să divorțeze de Brad Pitt. „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă”, a declarat Angelina Jolie într-un interviu pentru Vogue India.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La începutul lunii august, actrița a cerut descalificarea judecătorului privat care se ocupă de cazul divorțului ei de Brad Pitt, pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului. Jolie a depus atunci un dosar la Curtea Supremă din Los Angeles în care susținea că judecătorul John W. Ouderkirk ar trebui eliminat din dosarul său de divorț depus în 2016, fiindcă acesta nu a dat suficiente detalii în ceea ce privește restul de alte cazuri în care a fost implicat alături de avocatul lui Brad Pitt, Anne C. Kiley. Însă, câteva luni mai târziu, cererea actriței de a schimba judecătorul a fost respinsă oficial de Curtea Supremă de Justiție din California.

Citește și:
Detalii surprinzătoare despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video