Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp s-au împăcat și formează din nou un cuplu

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp au decis să mai dea o șansă relației lor.

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp s-au împăcat și formează din nou un cuplu

Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp au decis să mai dea o șansă relației lor și s-au împăcat. Potrivit surselor citate de In Touch „cei doi sunt super fericiți împreună. Relația lor merge foarte bine acum”.

Deși în ultima vreme paparazzi au ratat șansa de a-i surprinde în imagini pe cei doi împreună, sursa a mai precizat că: „Ei formează un cuplu foarte privat și vor să își țină relația departe de ochii lumii și ai presei. Pentru ei, aceasta este cea mai bună variantă”.

Timothée Chalamet, în vârstă de 25 de ani, și Lily-Rose Depp, în vârstă de 21 de ani, au mai format un cuplu în urmă cu câțiva ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The King. Ei au decis însă să pună capăt relației în aprilie 2020.

Conform sursei citate de In Touch, se pare că despărțirea a fost benefică pentru cei doi deoarece „așa și-au dat seama ce au pierdut iar scurta despărțire a fost cu siguranță în favoarea lor”.

În octombrie 2018 Timothée Chalamet și Lily-Rose Depp au fost fotografiați plimbându-se împreună prin New York, iar în imaginile surprinse de paparazzi se vedea clar că între cei doi este mai mult decât o prietenie, gesturile de afecțiune și săruturile fiind constante.

Mai mult decât atât, în septembrie 2019, Timothée și Lily-Rose au fost fotografiați sărutându-se pasional pe un iaht în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Italia. Actorul a vorbit ulterior despre momentul în care pozele cu el și Lily-Rose au apărut în presă spunând: „M-am culcat gândindu-mă că aceea a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Am fost toată ziua pe un iaht cu o persoană pe care o iubeam și m-am simțit extraordinar. Când m-am trezit și am văzut acele fotografii m-am simțit extrem de jenat. Iar lumea mai și spunea că este o mișcare de publicitate. Chiar crede cineva că aș vrea să apar așa în fața lumii?”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chalamet a mai avut o legătură cu fiica unei celebrități, Lourdes Leon, fiica celebrei Madonna, iar după despărțirea de Depp a fost surprins în ipostaze romantice alături de actrița Eiza González.

Citește și:
Ce i-a propus Regina Elisabeta lui Meghan Markle atunci când a intrat în familia regală

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video