Thomas Markle lansează un nou atac la adresa Ducilor de Sussex

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a lansat un nou atac dur la adresa fiicei sale și soțului ei, Prințul Harry.

Thomas Markle lansează un nou atac la adresa Ducilor de Sussex

Conflictul dintre Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle, nu pare să ajungă la final prea curând. Recent, acesta a lansat un nou atac la adresa Ducilor de Sussex.

De această dată, Thomas Markle a criticat dur faptul că Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost prezenți la ceremonia de comemorare a Prințului Philip care a avut loc marți, 29 martie 2022, la Westminster Abbey. Ducii de Sussex au rămas la casa lor din Montecito, în valoare de 14 milioane de dolari, în timp ce membrii familiei regale, printre care Regina Elisabeta a II-a, care a ales să participe în ciuda problemelor de sănătate, Prințul Charles și soția lui, Camilla, Prințul Andrew, Prințesa Anne, Prințul William, Kate Middleton și doi dintre copiii lor, au fost prezenți la slujbă.

Cu toate astea, Prințul Harry urmează să facă o călătorie în Haga pentru a participa la Jocurile Invictus, o competiție globală fondată de el în anul 2014, pentru veteranii cu dizabilități. Iar motivul pentru care Meghan Markle și soțul ei nu au participat la ceremonia de comemorare a Prințului Philip are legătură cu o dispută pe care Prințul Harry a avut-o cu privire la securitatea sa. În luna ianuarie a anului 2022, Prințul Harry a depus o acțiune în justiție, mai exact o revizuire judiciară împotriva unei decizii a Ministerului de Interne care îl împiedică să finanțeze personal protecția poliției atât pentru el, cât și pentru familia sa în timp ce se află în Marea Britanie, informează publicația People. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai beneficiat de protecția poliției din anul 2020, de când au decis să se retragă din familia regală. Într-o declarație făcută de reprezentantul Prințului Harry, se precizează că acesta s-a oferit prima dată să plătească personal pentru securitate pentru el și familia lui din Marea Britanie. Cererea aceea a fost respinsă, dar Prințul Harry rămâne dispus să plătească costurile aferente securității.

Într-un clip publicat pe canalul său de YouTube, Thomas Markle a lansat un nou atac la adresa Ducilor de Sussex, considerând că decizia lor de a nu merge la ceremonia în onoarea Ducelui de Edinburgh este o insultă adusă Reginei Elisabeta a II-a. 

„A fost de neiertat. Poporul britanic nu îi va ierta pentru asta și nici nu ar trebui. Nu știu care a fost motivul, dar nu există nicio scuză. Este o palmă peste față pentru Regină și poporul britanic”, a spus Thomas Markle. 

De asemenea, Ducii de Sussex au fost criticați și de către Richard Griffin, care timp de 14 ani a fost responsabil cu protecția Prințului Philip. 

„[Faptul că Harry nu a fost aici] a fost o mare dezamăgire pentru toată lumea. Oamenii vorbeau despre asta și spuneau că ar fi trebuit să fie aici. Toate aceste lucruri fără sens conform cărora nu a putut obține protecție consider că sunt scuze jalnice. Ar fi trebuit să fie aici pentru a-și onora bunicul. La sfârșitul zilei, dacă era atât de îngrijorat privind securitatea, ar fi putut rămâne cu fratele și tatăl său și ar fi fost mai mult decât în siguranță.”

Prințul Harry a fost ultima dată în Marea Britanie pe 1 iulie 2021, atunci când el și Prințul William au dezvăluit la Palatul Kensington statuia realizată în cinstea mamei lor, Prințesa Diana. 

Citește și:
Ce semnificație are culoarea pe care Regina și alți membri ai familiei regale au purtat-o la ceremonia de comemorare a Prințului Philip

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video