Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, se implică deja în acțiuni caritabile

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, a crescut și se implică deja în acțiuni caritabile alături de celebra ei mamă.

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, se implică deja în acțiuni caritabile

Sâmbătă, Katie Holmes a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare o imagine alb-negru care o arată pe fiica ei jucându-se și nu putem să nu observăm cât de bine seamănă cu celebrul ei tată, Tom Cruise.

Fotografia a fost realizată în timpul unei vizite pe care cele două au făcut-o la o tabără de refugiați din Grecia, iar Suri a fost surprinsă jucându-se cu copiii refugiaților sirieni.

View this post on Instagram

#moriarefugeecamp ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on


Vizita celor două a fost intermediată cu ajutorul organizației caritabile Artolution, care promovează inițiative artistice menite a determina schimbări sociale în comunitățile defavorizate.

Katie Holmes este ambasadoare a acestei organizații, iar o imagine cu ea și fiica ei, alături de alți voluntari, pozând în fața unei picturi murale din Grecia, a fost postată și pe contul de Instagram al organizației.

Nu este pentru prima dată când Suri se implică în susținerea unor cauze în care crede. Anul trecut ea a participat la parada minorităților sexuale din New York, unde a avut un stand, vânzând limonadă. Standul a fost decorat cu un poster pe care se putea citi „Trebuie să fii mândru de ceea ce ești!”

Citește și:
Jamie Foxx s-a despărțit de Katie Holmes și are o nouă iubită celebră

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people