De ce a țipat Michelle Obama la soțul ei în timpul învestirii lui Joe Biden

Poeta Amanda Gorman a dezvăluit la Ellen DeGeneres Show de ce a țipat Michelle Obama la Barack în ziua care e deja istorie.

De ce a țipat Michelle Obama la soțul ei în timpul învestirii lui Joe Biden

Amanda Gorman, poeta de 22 de ani care a inspirat întreaga lume la învestirea lui Joe Biden cu poemul The Hill We Climb a fost invitată marți la Ellen DeGeneres Show. În timpul interviului, Amanda a povestit cum a fost să stea aproape de Michelle Obama.

„Ea tot striga cumva la Barack, ceva de genul: ‘Nu mai îmbrățișa oamenii! Nu te mai apropia de oameni!’. Și atunci când am terminat (lectura), l-a cam dat deoparte și mi-a oferit cea mai mare și mai caldă îmbrățișare a lui Michelle Obama'.

Amanda a mai spus că s-a mai întâlnit de câteva ori cu Michelle Obama în trecut, dar nu și cu Barack.

Cum e îmbrățișarea fostei Prime Doamne? „Când o îmbrățișez, sunt atât de scundă. Fruntea mea îi ajunge, gen, la buric.”

Amanda a fost cea mai tânără poetă din istoria SUA care să participe la o învestire. În urma evenimentului, conturile ei de social media au explodat. Se aștepta la câteva mii de followers extra, a spus, dar în niciun caz la milioane, cum a fost cazul pe Instagram, unde s-a ales cu peste 2 milioane de followers în mai puțin de 48 de ore.  

„Înțeleg, pe de-o parte, că făceam istorie ca cel mai tânăr poet inaugural. Nu știam cu adevărat cum va arăta acea istorie sau impactul pe care îl va avea', a spus ea în timpul interviului.

A completat: „Îmi amintesc doar că am terminat, m-am întors în camera mea de așteptare și am dat swipe pe Instagram, ca să văd ce spun oamenii. Și aplicațiile mele, telefonul meu nu funcționau. Telefonul meu era practic o cărămidă. Toate aplicațiile pe care le folosesc de obicei crash-uiseră. Nu puteam să mă uit la fotografiile mele, nimic.”

„Nu au fost doar cuvintele, nu doar ce ai scris a fost frumos, ci și tu,” i-a spus Ellen DeGeneres. „E o esență a ta, o frumusețe pe care o emani.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ellen a declarat ieri, chiar de ziua ei, că se oferă de pe-acum să o sprijine pe Amanda în campania prezidențială din 2036, când va avea vârsta legală să candideze.

Citește și:

Ceremonia de învestire din SUA: ținutele despre care vorbește toată lumea

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video