Snoop Dogg este acuzat de hărțuire sexuală

O femeie susține că a fost agresată sexual de către Snoop Dogg în 2013.

Snoop Dogg este acuzat de hărțuire sexuală

Snoop Dogg este dat în judecată pentru hărțuire sexuală. O femeie a cărei identitate rămâne anonimă susține că rapper-ul ar fi abuzat-o sexual în 2013. Aceasta a intentat un proces atât împotriva lui Snoop Dogg, cât și împotriva prietenului acestuia, Bishop Don Juan.

Din declarația depusă joi, reiese că femeia este dansatoare, model, prezentatoare și actriță și că ar fi lucrat ca dansatoare pentru Snoop Dogg și Don Juan.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aceasta a declarat că i-a cunoscut pe cei doi în mai 2013, după un concert pe care Snoop l-a susținut în Club Heat Ultra Lounge din Anaheim, California. După eveniment, Don Juan a invitat-o pe ea și pe prietena sa la studioul rapper-ului. Cele două femei au acceptat invitația, iar la finalul serii, reclamanta i-a cerut lui Don Juan să o ducă acasă. Femeia susține că a adormit în mașină și că Don Juan nu i-a respectat dorința, ducând-o la domiciliul său. Aceasta ar fi adormit în casa bărbatului, iar când s-a trezit, Don Juan a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el. După acest eveniment, Don Juan a dus-o la studioul lui Snoop Dogg. Femeia susține că rapper-ul a dat buzna în baia în care ea se afla, obligând-o să întrețină raporturi sexuale.

„Reclamanta s-a gândit la siguranța locului de muncă în cazul în care îl nemulțumea pe inculpatul Snoop Dogg. S-a simțit presată de acesta din cauza dominației sale și a puterii sale asupra ei, inclusiv a capacității de a o angaja și a o concedia și de a se asigura că nu va mai fi angajată niciodată în industria lui”, se arată în plângerea depusă. În plus, în documentele oficiale este precizat și faptul că din cauza agresiunii sexuale la care a fost supusă, femeia „s-a confruntat cu anxietate, stres, depresie, coșmaruri, tulburări de somn, stres post-traumatic, dureri de cap, stres emoțional sever și afecțiuni fizice.”

Citește și:
Actrițele din Sex and the City, primele declarații despre acuzațiile de agresiune sexuală împotriva lui Chris Noth

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video