Antonia vorbește onest despre maternitate și fiica ei, Maya: „mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul”

Maya Castellano, fiica cea mare a Antoniei, trăiește în Italia, alături de tatăl ei. Cântăreața a făcut acum o mărturisire emoționantă despre realitatea vieții de mamă, mai cu seamă când unul dintre copii este departe.

Antonia vorbește onest despre maternitate și fiica ei, Maya: "mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul"

Antoniei îi lipsește enorm Maya, fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, primul ei soț. Vedeta a făcut o postare emoționantă pe InstaStory, mărturisind că viața de mamă este uneori extrem de dificilă pentru ea și declarându-și sentimentele pe care le încearcă uneori, făcând tot posibilul să fie o mamă bună pentru cei trei copii ai ei.

În afară de Maya Castellano, Antonia mai are doi copii din relația sa cu Alex Velea, partenerul său de mulți ani. Cei doi băieți, Dominic și Akim, locuiesc împreună cu părinții lor, dar este evident faptul că Antonia suferă din cauza înstrăinării de fiica ei. Vedeta în vârstă de 32 de ani a obținut, după ani de procese, custodie comună a fiicei sale, însă aceasta a continuat să trăiască în afara țării.

Acum, Antonia a postat un mesaj onest în care vorbește despre cât de dificil îi este să fie o mamă de la distanță pentru Maya. „Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite… în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e & cât de mult doare!

Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul, dar în același timp simt că e nedrept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normalitate”, a scris Antonia pe InstaStory, părând să facă referire mai ales la Maya.

Mesajul Antoniei s-a încheiat cu o încurajare din suflet pentru alte mame care trec prin situații similare: „Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!”

Citește și:
Delia a făcut dezvăluiri despre copilărie: „Nu aș vrea să fiu un părinte cum erau părinții mei'

Foto: Instagram, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people