Sharon Stone, apariție inedită în costum de baie la 63 de ani

La 63 de ani, Sharon Stone arată spectaculos, iar această imagine este cea mai bună dovadă!

Sharon Stone, apariție inedită în costum de baie la 63 de ani

Sharon Stone este dovada vie că vârsta e doar un număr. La 63 de ani, actrița are o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să împărtășească acest lucru cu fanii săi de pe Instagram.

Actrița a postat o imagine cu ea într-un costum de baie galben, iar reacțiile internauților au fost pe măsură. Fotografia a adunat aproximativ 200.000 de aprecieri și mii de comentarii pozitive.  Actrița din Basic Instinct pare că profită la maxim de zilele însorite de vară, și același lucru l-a urat și fanilor săi. „O vară fericită”, a scris Sharon în descrierea imaginii.

Anul trecut, Sharon Stone a vorbit pentru publicația The Telegraph despre așteptările pe care oamenii le au în ceea ce privește felul în care arată ceilalți. Cât despre vorba populară că aspectul nu contează, actrița a fost extrem de vehementă: „Este o minciună sfruntată.”

Sharon a spus că și-a dat seama cât de important e felul în care arăți în momentul în care a început să îmbătrânească. „Toate corpurile au celulită, dar ne-am uitat la prea multe imagini în care modelele sunt de fapt băieți tineri și am văzut prea multe prezentări de modă cu modele de 14 ani.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actrița a adăugat că nimeni nu își poate păstra frumusețea pentru totdeauna și că fiecare dintre noi trebuie să accepte faptul că îmbătrânește. „Nu trebuie să rămâi o fată frumoasă pentru totdeauna și trebuie să acceptăm faptul că e cool să fii o femeie matură și inteligentă. Dacă partnerul tău nu înțelege asta, înseamnă că nu e un adult și nu ar trebui să rămâi cu el”, a declarat Sharon Stone.

Acum patru ani, Sharon Stone a vorbit într-un interviu și despre presiunea de a-și face lifting facial: „Sincer, cred că arta îmbătrânirii constă și în sexualitatea de a avea imperfecțiuni. Trebuie să te uiți foarte bine la tine, mai ales atunci când înaintezi în vârstă și fața ta se schimbă. Oamenilor le este frică de schimbări deoarece simt că pierd ceva. Ei nu înțeleg că de fapt câștigă prin asta”.

Citește și:
Cum arată Donatella Versace în costum de baie la 65 de ani

Foto: Arhiva ELLE, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video