Sentința definitivă: Johnny Depp și-a bătut soția

Johnny Depp și-a bătut soția, a decis tribunalul, care nu i-a permis starului să meargă mai departe cu apelul, stabilind definitiv că actorul a fost violent cu Amber Heard și a făcut-o să se teamă pentru viața ei.

Sentința definitivă: Johnny Depp și-a bătut soția

Johnny Depp și-a bătut soția, pe Amber Heard, în repetate rânduri, făcând-o să se teamă pentru viața ei, a decis un tribunal care a respins apelul actorului. Acesta încerca să respingă decizia unui tribunal care ajunsese la concluzia că Depp și-a agresat soția. Anul trecut, judecătorul Nicol stabilise că publicația The Sun, care îl numise pe Depp agresor al soției, a avut dreptate să folosească acești termeni în descrierea starului de la Hollywood. Mai mult, judecătorul a stabilit că Depp și-a bătut soția în peste 10 rânduri și că a făcut-o să se teamă pentru propria viață în trei ocazii.

Decizia care arată că Johnny Depp și-a bătut soția a fost contestată de actor, care își dorea o rejudecare a cazului. Însă, după înfățișările care au avut loc recent, tribunalul nu i-a permis actorului acest lucru. Argumentele lui Depp privind procesul constau în principal în faptul că Amber Heard încă nu a donat către organizații caritabile cea mai mare parte a sumei de 7 milioane de dolari primită în urma divorțului, așa cum s-a angajat să facă. Avocatul lui Depp, Andre Caldecott, a spus în ultima înfățișare la tribunal că Amber Heard a pretins că va dona banii mințind și manipulând, lucru care a contat la stabilirea credibilității ei ca persoană.

Judecătorul Underhill a răspuns, însă: „Nu acceptăm că există motive să credem că judecătorul ar fi fost influențat de orice astfel de percepție generală pe care se bazează domnul Caldecott. În primul rând, el nu se referă la donația ei caritabilă deloc în contextul faptelor centrale cazului. Din contră, le menționează în acest context foarte particular… și după ce s-a ajuns la concluzii privind 14 incidente.”

Astfel, judecătorul a stabilit definitiv că Johnny Depp și-a bătut soția: „Refuzăm aplicația domnului Depp să luăm în considerare noi dovezi care să îi sprijine apelul și conchidem că apelul nu are șanse reale de succes și că nu are alt motiv să se deruleze. Așadar, refuzăm apelul.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Avocații lui Depp susțin că decizia este nedreaptă și își pun speranțele în procesul care se desfășoară în SUA, în vreme ce un reprezentant al lui Amber Heard a spus că echipa acesteia este mulțumită „dar nicidecum surprinsă de faptul că tribunalul i-a negat lui Depp apelul. Dovezile prezentate în tribunalul din Marea Britanie nu pot fi negate. Ca să repetăm, verdictul inițial a fost că Johnny Depp și-a bătut soția, pe Amber, în nu mai puțin de 12 ocazii și că aceasta s-a temut pentru viața ei.”

Citește și:
Prințesa Leonor a Spaniei a participat la primul angajament regal pe cont propriu

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video