Sarah Jessica Parker a făcut publice fotografii inedite cu fiul ei, James Wilkie, care a împlinit 18 ani

Actrița Sarah Jessica Parker și-a surprins fanii publicând fotografii inedite cu fiul ei, James Wilkie, care a împlinit 18 ani.

Sarah Jessica Parker a făcut publice fotografii inedite cu fiul ei, James Wilkie, care a împlinit 18 ani

Sarah Jessica Parker a sărbătorit ziua de naștere a fiului ei, James Wilkie, care a împlinit 18 ani, împărtășind cu fanii mai multe fotografii de familie care nu au mai fost publicate până acum.

Actrița din Sex and the City a scris alături de imaginile cu James: „28 octombrie 2020. Fiul meu iubit, James Wilkie. În această zi împlinești 18 ani. Sunt surprinsă de trecerea anilor, dar și tânărul care ai devenit. Dragostea mea pentru tine este o onoare. Pe măsură ce te îndrepți către viitorul tău, eu rămân alături de tine, ferm încrezătoare și plină de bucurie pentru anul următor. La mulți ani. Te iubesc.”

James Wilkie este fiul pe care Sarah Jessica Parker îl are alături de soțul ei, Matthew Broderick. Cei doi îi mai au împreună două fiice, Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell, în vârstă de 11 ani.

În 2018, actrița a vorbit pentru People despre fiul ei, James, și despre cât de mândră este de el. Ea a dezvăluit că a început să își păstreze anumite obiecte care au valoare sentimentală pentru a le da mai departe lui James. „Sunt atât de fericită de tânărul care a devenit astăzi. Sper ca James Wilkie să găsească pe cineva special căruia să-i ofere un colier pe care mi l-a dat soțul meu sau cărțile mele. Sau chiar scrisorile de la oameni speciali sau importanți.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick s-au întâlnit în anul 1991, când Matthew a regizat o piesă pentru Naked Angels Theater Company, fondată de frații mai mari ai lui Sarah, Pippin și Toby. Cei doi formează un cuplu din 1992. S-au căsătorit în 1997, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenți 100 de invitați. 

Citește și:
Celine Dion va debuta în actorie

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video