Sandra Bullock, decizie neașteptată legată de cariera ei

Sandra Bullock a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

Sandra Bullock, decizie neașteptată legată de cariera ei

Sandra Bullock a mărturisit că are nevoie de o pauză. Într-un interviu recent acordat pentru Entertainment Tonight, actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că, după lansarea celui mai recent film al său, The Lost City, se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Aceasta a precizat că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de cei doi copii ai săi, Louis și Laila.

„În acest moment, și nu știu cât o să dureze, am nevoie să fiu în locul care mă face cea mai fericită. Atunci când sunt la muncă îmi iau jobul foarte în serios. E un lucru care mă solicită 24/7 și eu vreau să fiu 24/7 cu copiii mei și cu familia mea. Nu știu cât de mult sau cât de puțin o să dureze, dar acolo vreau să fiu o perioadă”, a mărturisit Bullock.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actrița a dezvăluit și că este extrem de bucuroasă că Laila și Louis o vor însoți la premiera filmului The Lost City. Cu toate acestea, Sandra le-a impus reguli stricte, cei doi neavând voie să apară pe covorul roșu.

„Laila își dorește tare mult să fie pe covorul roșu. Nu o să se întâmple asta. Dar vor vedea filmul și își vor putea invita un prieten”.

Sandra Bullock l-a adoptat pe Louis, acum în vârstă de 11 ani, în 2010. Pe Laila, alături de care a apărut la Red Table anul trecut, a adoptat-o dintr-un orfelinat din Louisiana când copilul avea trei ani.

Recent, actrița a vorbit pe larg despre dificultățile întâmpinate în creșterea micuței Laila după traumele trăite de aceasta după ce a fost abandonată, dar și despre cum ea și iubitul său, Bryan Randall aleg să își crească copiii.

„Superputerea mea este că sunt bună la a spune: ‘îmi pare rău’ și sunt bună la ascultat”, a spus ea. „Părinții mei nu puteau spune ‘îmi pare rău’. Era o chestie generațională. Eu acum, privind în urmă, le înțeleg durerea și teama. Dar eu spun ‘îmi pare rău foarte des. Chiar și când am dreptate. Copiii știu că eu fac greșeli, că partenerul meu face greșeli, dar nu le ascundem asta.”

Citește și:
Salma Hayek, apariție spectaculoasă alături de familia sa la Săptămâna Modei de la Paris

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video