Salma Hayek, apariție surprinzătoare. Actrița a dezvăluit două tatuaje impresionante

Bliss, noul film al Salmei Hayek, o prezintă pe celebra actriță într-o apariție surprinzătoare, așa cum nu am mai văzut-o până acum.

Salma Hayek, apariție surprinzătoare. Actrița a dezvăluit două tatuaje impresionante

Salma Hayek a împărtășit pe contul său de Instagram o fotografie inedită din timpul filmărilor celui mai recent film al său, Bliss. Detaliul cu care actrița și-a șocat fanii îl reprezintă două tatuaje de dimensiuni mari, realizate chiar în zona pieptului.

„În mijlocul unei probe de machiaj, păr și tatuaje pentru Bliss. Va apărea mâine pe Amazon Prime în întreaga lume”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Într-un interviu pe care l-a acordat emisiunii Today Show, actrița a vorbit despre regulile stricte impuse de pandemia de coronavirus pe care a trebuit să le respecte în timpul filmărilor, mărturisind că de multe ori uita să poarte masca de protecție. „După o dublă, îmi dădeam masca jos și mă duceam să văd înregistrarea pe ecran. Toată lumea fugea către mine țipând: „Nu, nu, nu! Nu poți veni aici, nu ai mască!” Știu că acestea sunt regulile, dar când te-ai obișnuit să faci lucrurile într-o anumită manieră pentru mult timp, e ciudat”, a adăugat Salma.

Pe lângă rolul din filmul Bliss, Hayek este și producătoarea serialului Monarca, ce poate fi urmărit pe Netflix. Salma a mărturisit că și la aceste filmări, regulile stricte i-au dat de furcă, fiindu-i dificil să le respecte în totalitate. „Când mă îndreptam către masă și încercăm să iau ceva, toată lumea striga: „NUUU! Nu atinge nimic!” Și eu le spuneam: „Dar e un baton de Snickers.” „Nu îl atinge, e infectat și ia-l de aici!”, îmi spuneau”, a povestit actrița despre modul în care aveau loc filmările.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe lângă Salma Hayek, Owen Wilson este un alt actor pe care îl vei putea descoperi în filmul Bliss. Hayek a mărturisit că întruchipează două personaje diferite și că acțiunea se petrece în viitor. „Este un film despre viitor, într-un loc în care totul este frumos și perfect, și din această cauză oamenii au încetat să mai aprecieze lucrurile. Am ocazia să interpretez două roluri diferite”, însă care au un numitor comun: „Îi este frică că își va pierde sufletul pereche în ambele lumi”, a dezvăluit actrița.

Citește și:
Imagine inedită cu Angelina Jolie și copiii ei, urmărind rezultatele alegerilor din SUA

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video