Salma Hayek a dezvăluit care este secretul căsniciei sale fericite

Salma Hayek și François-Henri Pinault sunt căsătoriți de peste 10 ani și par mai îndrăgostiți ca niciodată!

Salma Hayek a dezvăluit care este secretul căsniciei sale fericite

Salma Hayek și miliardarul François-Henri Pinault au una dintre cele mai longevive relații de la Hollywood, fiind împreună de aproximativ 15 ani.

Deși de multe ori actrița a fost acuzată că s-ar fi căsătorit cu François-Henri Pinault doar pentru bani, aceasta susține că a fost vorba de dragoste la prima vedere. Într-un interviu acordat podcast-ului Armchair Expert, Salma a mărturisit că a fost cucerită de Pinault de la prima întâlnire. „Tipul ăsta e atât de șiret, încrederea, ochii lui, arată atât de bine și e atât de fermecător”, au fost gândurile actriței. „Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus: „oh, e o căsnicie aranjată, s-a măritat pentru bani.” Am zis: „OK, cum vreți voi. Gândiți ce vreți. 15 ani împreună și suntem îndrăgostiți.”

Declarând că s-a simțit jignită de aceste presupuneri, Salma Hayek le-a răspuns tranșant acuzatorilor, spunând și că de multe ori lumea presupune că bărbații potenți financiar sunt văzuți drept persoane care nu merită să fie iubite. „Vă gândiți imediat doar pentru că cineva e bogat, nu e o persoană bună. Poate fi cineva materialist, cineva care nu are valori, sau cineva care e prost sau nu merită. Ca să ai mulți bani, înseamnă că i-ai făcut pe căi ilicite, există această prejudecată.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, actrița a dezvăluit și care este secretul mariajului său fericit și longeviv. Într-o discuție cu Jada Pinkett Smith pentru emisiunea de pe Facebook, Red Table Talk, aceasta a mărturisit că bunătatea este elementul cheie al relației sale. „Atunci când există un conflict, depunem toată energia pentru a rezolva problema – niciodată nu încercăm să îl învinovățim pe celălalt sau să spunem lucruri de genul „trebuia să faci asta sau aia.” Nu. Toată energia noastră se concentrează pe „Cum rezolvăm asta?” În plus, Salma a adăugat și că, oricât de supărați ar fi, niciodată nu își vorbesc urât și nici nu au resentimente unul față de celălalt.

Citește și:
Selena Gomez recunoaște că nu a avut noroc în dragoste: „Relațiile mele au fost blestemate'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video