Ryan Reynolds o acuză pe Blake Lively că l-a înșelat cu 20 de fantome

Așa cum ne-a obișnuit, Ryan Reynolds continuă să facă glume pe seama soției lui, Blake Lively, iar de data aceasta fanii s-au arătat mai amuzați ca niciodată.

Ryan Reynolds o acuză pe Blake Lively că l-a înșelat cu 20 de fantome

Săptămâna trecută, o femeie în vârstă de 30 de ani din Marea Britanie, Amethyst Realm, a devenit virală pe internet după ce a afirmat că este logodită cu o fantomă și a întreținut relații sexuale cu cel puțin alte 20 de spirite. Pentru că există o oarecare asemănare între ea și Blake Lively, Ryan Reynolds nu a putut pierde oportunitatea de a face glume pe seama soției lui.

Ryan a repostat tweet-ul celor de la New York Post, cu titlul „Femeia care a făcut sex cu 20 de fantome este logodită cu un spirit”, actorul adăugând „În acest mod aflu?”.

Umorul celor doi ne-a binedispus de-a lungul timpului, iar un exemplu ar putea fi cel din 2017, când Blake a postat o fotografie alături de Ryan, Chrissy Teigen și John Legend, în descrierea căreia a spus „Felicitări celei mai influente persoane din viața mea. Cel mai bun bărbat pe care îl cunosc… meriți această onoare din partea @time100… Doar dacă soțul meu nu te-ar acoperi în poză. Îmi pare foarte rău @johnlegend”.

Spre dezamăgirea fanilor, Blake nu a răspuns încă postării, însă așteptăm cu nerăbdare momentul.

Citește și:
David Beckham flirtează cu Ryan Reynolds pe Instagram

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people