Ryan Reynolds, apariție rară alături de fiica lui, James

Actorul Ryan Reynolds a fost surprins într-o ipostază extrem de adorabilă în New York alături de fiica lui, James, în vârstă de șase ani.

Ryan Reynolds, apariție rară alături de fiica lui, James

Nu îl vezi în fiecare zi pe Ryan Reynolds alături de fețita lui, James! Celebrul actor din seria Deadpool și soția lui, Blake Lively, formează unul dintre cele mai îndrăgite, dar și discrete cupluri de la Hollywood, din acest motiv nici nu împărtășesc multe imagini din viața lor de familie pe social media.

Ryan Reynolds a fost fotografiat recent în New York. Actorul nu era singur, ci însoțit de fiica lui, James, în vârstă de șase ani. Pe lângă apariția rară, nu putem să nu remarcăm ipostaza adorabilă în care a fost surprins actorul – micuța James era purtată de tată pe umeri.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit în septembrie 2012 și au împreună trei fiice: James, Inez și Betty.

Într-un interviu din noiembrie 2020 pentru Access Hollywood, Ryan Reynolds a dezvăluit că îi place să fie tată de fete. El a dezvăluit că mai are trei frați mai mari, așa că, fiind cel mai mic dintre aceștia, nu s-a așteptat niciodată să aibă trei fetițe. 

Actorul a împărtășit că atunci când el sau soția lui trebuie să meargă la filmări, ei călătoresc împreună. Prin acest fel se asigură că petrec timp de calitate cu familia și că el sau Blake Likely nu sunt nevoiți să aibă sarcina de a avea grijă singuri de trei copii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Blake Lively și Ryan Reynolds au vorbit despre modul în care intenționează să îți crească cele trei fetițe în contextul declanșării mișcării Blake Lives Matter. „Noi nu am fost niciodată nevoiți să ne pregătim copiii pentru ce s-ar putea întâmpla dacă te oprește mașina poliției pe drum. Nu știm cum e să trăiești așa zi de zi. Nici nu ne putem imagina nivelul de teamă și de furie al acestor oameni. Ne simțim rușinați știind că ne-am permis să nu ne informăm cum trebuie în trecut despre cât de adânc înrădăcinat este acest rasism sistemic”, au declarat cei doi în cadrul unei postări publicate în luna iunie a anului trecut.

În aceeași postare, Blake și Ryan mărturisesc că și-au educat copiii diferit față de cum au fost ei educați: „Vrem să ne autoeducăm legat de experiențele celorlalți și să vorbim liber cu copiii noștri despre toate acestea… în special despre complicitatea noastră involuntară. Despre avantajele, ignoranța și greșelile noastre.”

Citește și:
Eva Mendes face valuri cu părerile ei despre parenting

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video