Rupert Grint a dezvăluit prima fotografie cu fiica sa

Rupert Grint, actorul din "Harry Potter", a devenit pentru prima dată tată în luna mai a acestui an și a publicat recent prima fotografie cu fiica sa.

Rupert Grint a dezvăluit prima fotografie cu fiica sa

Rupert Grint, actorul care l-a interpretat pe Ron Weasley în celebra serie Harry Potter, a publicat prima fotografie cu fiica sa, dezvăluindu-i astfel și numele.

„Hei Instagram… 10 ani mai târziu, dar sunt aici. Vreau să v-o prezint pe Wednesday G. Grint. Aveți grijă de voi, Rupert”, a scris Rupert Grint pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hey Instagram….only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

O postare distribuită de Rupert Grint (@rupertgrint) pe

Rupert Grint, în vârstă de 32 de ani, și partenera sa, actrița Georgia Groome, de 28 de ani, au devenit părinți în luna mai a acestui an. Reprezentanții celor doi au oferit ulterior publicității un comunicat de presă. „Rupert Grint și Georgia Groome sunt încântați să confirme nașterea fetiței lor. Vă rugăm, de asemenea, să respectați intimitatea lor în aceste momente.”

Cei doi au fost extrem de discreți, mai cu seamă că vestea a venit la scurtă vreme după ce publicația People a confirmat în aprilie că urmează să devină părinți. La vremea respectivă, cei doi au fost surprinși de paparazzi în Londra, ocazie prin care s-a observat și burtica de gravidă a partenerei lui Rupert. Georgia Groome este cunoscută pentru rolurile din filmele London to Brighton și Angus, Thongs and Perfect Snogging. Rupert Grint și Georgia Groome formează un cuplu din 2011.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Rupert Grint și Georgia Groome și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor. Actorul a vorbit în trecut despre faptul că se simte pregătit să devină tată. „E ciudat să treci de 30 de ani. Parcă nu sunt atât de matur și nu știu ce mă așteaptă în viitor, dar o să mă las dus de val și o să joc personaje interesante și o să văd ce vine. Aș vrea să mă așez la casa mea și să am copii în curând. Dacă aș avea un fiu, l-ar chema Ron? Este un nume destul de bun, dar probabil că nu aș face asta, mai ales pentru că Grint este un nume dificil de asociat”, a spus Rupert Grint pentru The Guardian în 2018.

Citește și:
Russell Crowe, de nerecunoscut în imaginile alături de noua lui iubită

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video