Regé-Jean Page va juca într-un film de acțiune, alături de Ryan Gosling și Ana De Armas

Filmările pentru o nouă producție Netflix, în care va juca și actorul Regé-Jean Page, încep în două săptămâni.

Regé-Jean Page va juca într-un film de acțiune, alături de Ryan Gosling și Ana De Armas

Îndrăgitul actor din serialul Bridgerton, Regé-Jean Page, tocmai a anunțat că va juca într-un nou film de acțiune marca Netflix – The Gray Man.

Potrivit Deadline, se preconizează că producția va primi cel mai mare buget din istoria platformei de streaming. Actorul în vârstă de 31 de ani va juca alături de alte nume mari, precum Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Ryan Gosling sau Ana De Armas, relatează Daily Mail.

Regé-Jean Page a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, publicând un screenshot al știrii postate de publicația Deadline. Știrea vine la puțin timp după ce s-a zvonit că Page ar fi primit rolul principal în filmul de aventură Dungeon & Dragons, o producție Paramount, după cum dezvăluie The Hollywood Reporter.

Filmările pentru The Gray Man sunt programate să înceapă în două săptămâni în Los Angeles, potrivit Daily Mail. De asemenea, tot Deadline relatează și că thrillerul de acțiune va urmări „un asasin independent, fost agent al CIA Court Gentry (Ryan Gosling), în timp ce este vânat în toată lumea de Lloyd Hansen (Chris Evans), fostă cohortă a CIA.”

Regizorii Joe și Anthony Russo discutaseră inițial despre proiect cu Sony, însă se pare că pe durata verii filmul a fost preluat de Netflix. The Gray Man se bazează pe prima carte din seria de bestsellers cu același nume, cu care autorul Mark Greaney a și debutat în 2009.

Actorul Regé-Jean Page le-a furat inimile telespectatorilor (și mai ales ale telespectatoarelor) odată cu apariția în rolul Ducelui de Hastings, Simon Bassett, în serialul-fenomen de pe Netflix, Bridgerton.

De curând, Page și-a făcut debutul în cunoscuta emisiune Saturday Night Live, unde și-a parodiat propriile scene de sex din Bridgerton. Comicul provenea din faptul că atât Regé, cât și Chloe Fineman (actrița care juca în sketch rolul colegei lui de platou, Phoebe Dynevor, aka Daphne), continuau să primească indicații scenice intime dintre cele mai neobișnuite de la așa-zișii „coordonatori de intimitate” ai filmărilor (Mikey Day și Pete Davidson).

Ideea de amuzament vine probabil după ce colega de filmări a lui Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor (Daphne) a dezvăluit într-un interviu recent pentru Glamour faptul că multiplele scene de sex din serial – inclusiv cea care a implicat-o doar pe ea – nu au fost deloc lipsite de probleme și efort așa cum se vede pe ecrane.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mai mult, Dynevor a ținut să precizeze că scenele de sex au fost realizate cu ajutorul unei „coordonatoare de intimitate” care a ajutat-o să se simtă confortabil la filmări. „Dacă nu am fi avut această coordonatoare de intimitate, atunci regizorul nostru, care este bărbat, ar fi trebuit să vină și să îmi spună ce să fac. Nimeni nu vrea ca un bărbat să îi spună cum să aibă orgasm.”

Citește și:
Paris Hilton se mândrește cu noua ei realizare

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video