Rapperul G-Eazy, arestat la New York Fashion Week

G-Eazy a fost dus la poliție după ce ar fi agresat un bărbat într-un club de noapte.

Rapperul G-Eazy, arestat la New York Fashion Week

Rapperul G-Eazy s-a luat la bătaie în clubul unui hotel de lux din New York, unde se desfășura una dintre numeroasele petreceri de la Fashion Week.

Page Six a raportat în exclusivitate că trupa rapperului, No Limit, s-a ciocnit cu un alt grup de petrecăreți în clubul Boom Boom Room din Standard Hotel, vineri dimineața. În jurul orei 12:40, potrivit surselor publicației, „cuiva i-a sărit țandăra de la ceva” și, în debandada generală dintre cele două grupuri, cineva din echipa lui G-Eazy a ajuns să-l lovească în cap cu o sticlă pe Daniel Chetrit, o mondenitate locală și fiul dezvoltatorului imobiliar Joseph Chetrit, ai cărui celebri prieteni îl includ pe Kendall Jenner și Bella Hadid.

Polițiștii spun că G-Eazy a fost „acuzat de agresiune după ce un bărbat de 29 de ani și un bărbat de 32 de ani au raportat că au fost loviți de inculpat.” NYPD a adăugat că nici una dintre persoanele lovite nu a fost internată în spital, nedezvăluind numele celor implicați.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fostul iubit al lui Ashley Benson a fost dus la poliție luni, la ora 17:30, și se va prezenta în fața judecătorilor la o dată încă neprecizată.

Mai multe surse spun că Chetrit, a cărui familie a deținut pentru scurt timp iconicul Chelsea Hotel, a avut nevoie, însă, de mai multe cusături la cap.

Nici G-Eazy, nici Chetrit nu au comentat incidentul.

Potrivit Page Six, aceasta nu este prima arestare a rapperului de 32 de ani, pe numele său adevărat Gerald Gillum. În mai 2018, el a fost reținut la Stockholm pentru agresiune, după ce a lovit cu pumnii un paznic și ar fi fost găsit cu cocaină la el.

După altercația din Manhattan, G-Eazy a participat la gala premiilor VMA, care s-au desfășurat în weekend. Al patrulea album al artistului, These Things Happen Too, va fi lansat pe 24 septembrie.

Citește și:

Conor McGregor și Machine Gun Kelly au făcut scandal pe covorul roșu la VMAs

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video