Rami Malek și Lucy Boynton, într-o rară ieșire împreună în public

Discreții Rami Malek și Lucy Boynton au fost văzuți într-o librărie din West Hollywood.

Rami Malek și Lucy Boynton, într-o rară ieșire împreună în public

Rami Malek și Lucy Boynton nu sunt văzuți prea des în public, dar relația lor este clar serioasă.

Co-starurile filmului Bohemian Rhapsody, care sunt împreună din 2018, au fost fotografiate luni ieșind dintr-o librărie din West Hollywood, California. În ciuda faptului că amândoi purtau măști de protecție, au fost ușor de recunoscut.

Cei doi s-au ținut de mână în timp ce se îndreptau spre magazinul local Book Soup, din care au ieșit, după mai mult timp, încărcați de materiale de lectură.

Rami a purtat, cu ocazia asta, un tricou alb, pantaloni negri, o șapcă albă cu cozorocul la spate și ochelari de soare maro. Lucy avea pantaloni cu print viu colorat, ghete negre și o geacă de piele purtată peste un tricou alb.

Rami și Lucy s-au întâlnit la filmări, pe platoul Bohemian Rhapsody, impresionantul film biografic lansat în 2018. Rami Malek l-a jucat pe Freddie Mercury, solistul trupei Queen. Actorul a câștigat un premiu Oscar și unul Bafta pentru interpretarea sa, iar Bohemian Rhapsody este considerat a fi cel mai bun film biografic din toate timpurile, cu încasări de peste 900 de milioane de dolari.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În film, Lucy a jucat-o pe Mary Austin, logodnica lui Freddie, în tinerețea acestuia, și tovarășă de-a lungul vieții lui. Anul viitor vor fi lansate două producții în care actrița joacă personalități importante din istorie – Chevalier, în care o joacă pe Marie Antoinette, și Faithfull, un film despre viața cântăreței rock Marianne Faithfull.

Rami a confirmat relația cu Lucy abia în 2019, la Gala Premiilor de Film din cadrul Festivalului Internațional de Film din Palm Springs. În discursul lui de acceptare a premiului pentru Breakthrough Performance, Rami a spus: „Mulțumesc, Lucy Boynton. Ai fost aliata mea, confidenta mea, ești dragostea mea. Te apreciez atât de mult.”

Pe Rami îl vom vedea în curând la cinematograf în No Time to Die, noul film din seria 007.

Citește și:

Matt Damon, apariție rară alături de fiicele sale, la cină în Malibu

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video