Prințul William, surprins „flirtând” în timpul turneului regal din Scoția (și nu este vorba de soția lui)

Prințul William a început vineri turneul regal, iar una dintre opriri a fost la azilul Queens Bay Lodge din Scoția.

Prințul William, surprins "flirtând" în timpul turneului regal din Scoția (și nu este vorba de soția lui)

Prințul William se află într-un turneu regal în Scoția, acesta vizitând duminică azilul Queens Bay Lodge. Ducele de Cambridge a mâncat înghețată și a stat de vorbă cu cei care locuiesc în centru pentru a afla cum s-au descurcat aceștia pe durata pandemiei. Însă, momentul culminant al întâlnirii l-a reprezentat interacțiunea cu Betty Magee, o doamnă în vârstă de 94 de ani, care chiar i-a cerut Prințului William un sărut pe obraz.

„În părțile acestea se obișnuiește să săruți o doamnă pe obraz”., i-a spus Magee Ducelui. „Oh, ești drăguță. Mă faci să roșesc. Când restricțiile se vor relaxa mai mult, mă voi întoarce și o să îți dau un sărut pe obraz, Betty.”, i-a răspuns William.

Momentul a fost însă întrerupt de un angajat al azilului, care l-a întrebat râzând pe Ducele de Cambridge. „Ați putea să nu mai flirtați cu rezidenții mei?”. „Îmi pare rău, încerc să nu o fac. Nu sunt sigur care dintre noi flirtează mai mult”, a replicat Prințul William.

Betty a fost extrem de încântată de vizita regală, aceasta afirmând la final că îl place pe Prințul William și că și-ar dori să devină rege. „Mi-a plăcut de el. Poate să devină rege oricând”, a mărturisit Magee.

Întregul moment poate fi văzut și mai jos, fiind postat pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge.

Ducii de Cambridge au făcut anunțul ca vor incepe turneul regal in Scotia chiar în ziua în care Harry și Meghan sărbătoreau 3 ani de căsnicie, iar verișoara celor doi prinți, Prințesa Beatrice, a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cuplul va petrece 7 zile în Scoția, revizitând inclusiv Universitatea St. Andrews, acolo unde s-au și cunoscut ca studenți în urmă cu 20 de ani în timp ce urmau un curs de istoria artei. Aici, Ducele și Ducesa de Cambridge vor discuta cu studenții pentru a afla cum s-au descurcat aceștia pe durata pandemiei, potrivit declarațiilor Palatului Kensington.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton, apariție inedită în ținute asortate

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video