Prințul Harry, apariție inedită în Los Angeles alături de un celebru actor

Prințul Harry își face din ce în ce mai mult simțită prezența la Hollywood.

Prințul Harry, apariție inedită în Los Angeles alături de un celebru actor

Prințul Harry a fost surprins de paparazzi în Los Angeles filmând alături de actorul și prezentatorul James Corden, gazda show-ului The Late Late Show.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce filmau câteva scene într-un autobuz supraetajat și fiind acompaniați de o mică echipă de filmare.

Potrivit publicației People, Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și James Corden, 42 de ani, au filmat pentru Carpool Karaoke, un segment foarte popular al emisiunii pe care o prezintă Corden.

Conform surselor citate de publicațiile de peste Ocean, cei doi au fost acompaniați non-stop de o escortă a poliției, de echipa privată de securitate a Ducelui de Sussex și toată lumea prezentă a urmat protocoalele impuse de pandemia de coronavirus.

Harry pare a se simți în largul său, așa cum se poate observa și din fotografii, fiind cunoscută prietenia dintre el și James Corden. De altfel, Corden a participat la nunta din 2018 a lui Harry cu Meghan Markle, dar și la recepția care a urmat.

Prințul Harry s-a mutat de câteva luni în Montecito, California împreună cu soția lui, Meghan Markle, și fiul lor, Archie, care va împlini în curând 2 ani.

Mai multe voci au mărturisit de curând că Prințul Harry își dorește să îi calce pe urme soției sale și să înceapă o adevărată carieră la Hollywood! „Harry e hotărât să înceapă o carieră la Hollywood, la fel ca Meghan”, precizează o sursă pentru Us Weekly. „Se concentrează pe realizarea de documentare în legătură cu o cauză bună – și nu doar pe partea de producție. O să îl vedem și în fața camerelor de filmat, în special în rolul de purtător de cuvânt”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Harry a avut dintotdeauna înclinații artistice”, continuă sursa. Iar Meghan „l-a inspirat să treacă la următorul nivel”. Aceeași sursă mai adaugă faptul că „munca în industria divertismentului nu e neapărat ceva la care să se fi gândit ca membru al familiei regale, dar de când a renunțat la titlu și îndatoriri, a avut libertatea de a explora noi oportunități și abia așteaptă să înceapă viitoarele proiecte”.

Citește și:
Cum este Regina Elisabeta a II-a în realitate. Biograful Sally Bedell Smith face dezvăluiri inedite

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video