Phoebe Dynevor și Pete Davidson s-au despărțit după cinci luni de relație

Se pare că relația la distanță dintre Phoebe Dynevor și Pete Davidson nu a rezistat, cei doi despărțindu-se după doar câteva luni de când au confirmat că formează un cuplu.

Phoebe Dynevor și Pete Davidson s-au despărțit după cinci luni de relație

Zvonurile conform cărora Phoebe Dynevor și Pete Davidson ar fi împreună au apărut pentru prima oară la începutul acestui an. Cu toate acestea, cei doi au confirmat că formează un cuplu de-abia în luna aprilie, când au fost fotografiați pentru prima oară împreună. Ultima apariție publică a celor doi a avut loc în iulie, când au participat la turneul de tenis de la Wimbledon.

De atunci și până în prezent, faimosul cuplu a intrat într-un con de umbră, mulți dintre fanii celor doi actori întrebându-se dacă aceștia mai sunt în continuare împreună. Recent, o sursă apropiată a făcut lumină în acest sens, dezvăluind că relația celor doi a luat sfârșit.

„Povestea lui Phoebe și a lui Pete a fost o adevărată furtună, amândoi fiind extrem de dedicați încă de la început. A fost frumos cât a durat, dar distanța le-a pus la încercare relația. Vor rămâne apropiați, dar dacă nu va avea loc o schimbare dramatică, relația lor nu va mai putea fi salvată”, a declarat sursă. În plus, aceasta a adăugat și că Phoebe a ales să își petreacă săptămâna liberă alături de prietenii săi în Croația, și nu să îl viziteze pe Pete în Statele Unite ale Americii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi au un program extrem de încărcat, Phoebe filmând în prezent cel de-al doilea sezon al serialului Bridgerton, iar Pete având la rândul său două proiecte importante la care lucrează: emisiunea Saturday Night Live și noul său film, Meet Cute.

Davidson a ajuns în atenția presei și în urma relațiilor sale pe care le-a avut cu diverse celebrități. Iar aici putem aminti de relația cu Ariana Grande, care a fost una dintre cele mai mediatizate ale actorului. Cei doi au fost și logodiți, însă în octombrie 2018 au decis să se despartă după cinci luni de relație. Pete Davidson a format un cuplu și cu actrița  Kate Beckinsale, dar și cu Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crawford.

Citește și:
Jennifer Lopez a șters toate pozele cu Alex Rodriguez de pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video