O imagine nud cu Ashley Graham stârnește o adevărată controversă pe rețelele sociale

Ashley Graham a refuzat să își îndepărteze părul corporal, iar acest lucru a iscat o adevărată controversă pe rețelele sociale.

O imagine nud cu Ashley Graham stârnește o adevărată controversă pe rețelele sociale

Modelul Ashley Graham este una dintre celebritățile care militează constant pentru body positivity. De-a lungul timpului, aceasta a publicat imagini nud cu ea, tocmai pentru a inspira femeile să-și iubească propriul corp așa cum este, inclusiv cu forme, vergeturi sau celulită.

La începutul anului, modelul a devenit mamă pentru prima oară. Viețile noastre s-au schimbat sâmbătă la ora șase. Vă mulțumesc tuturor pentru iubirea și suportul pe care mi le-ați oferit în această perioada specială”, scria Ashley pe pagina sa de Instagram, la scurt timp de la naștere.

Acum însă, Ashley revine în atenția publicului, cu o imagine care a reușit să stârnească o adevărată controversă pe rețelele sociale. Este vorba despre un selfie pe care modelul și l-a făcut în cadă, și în care se poate observa că zona axilară nu a fost epilată.

Pentru toate femeile care nu și-au epilat axilele pe perioada întregii sarcini, sau cel puțin către sfârșit, eu nu m-am mai epilat de la ultima mea apariție în public, care a fost la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, în decembrie 2019, a scris modelul.

Deși au existat o sumedenie de mesaje pozitive, care o admirau pentru naturalețea de care dă dovadă și totodată pentru curajul de a publica o astfel de poză, care nu se încadrează în standardele estetice impuse de către societate, au existat și comentarii mai puțin apreciative. Mulți i-au sugerat să se epileze, iar un număr considerabil de persoane a declarat că părul din zona axilelor este „scârbos” sau „neigienic”.

Însă, Ashley nu mai pare să fie afectată de astfel de comentarii, declarând în nenumărate că își iubește corpul, exact așa cum este. Dar, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Într-un interviu acordat revistei V Magazine, aceasta a vorbit despre perioada copilăriei, în care adesea era jignită de către ceilalți copii. „‘Ești urâtă!, Ești grasă!, Nu ești suficient de bună!'” erau cuvintele pe care aceasta le auzea mereu. Toate aceste lucruri i-au zdruncinat încrederea în propria persoană și i-au îngreunat perioada adolescenței.

Citește și:
Fanii Andreei Bănică îi reproșează că a apelat la intervenții estetice

Foto: profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video