Noutăți despre relația lui Katie Holmes cu Emilio Vitolo Jr.

Relația lui Katie Holmes cu Emilio Vitolo Jr. pare să se apropie de final.

Noutăți despre relația lui Katie Holmes cu Emilio Vitolo Jr.

Potrivit surselor Page Six, relația dintre actrița Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr. e pe ducă.

Primele fotografii cu Katie Holmes și Emilio Vitolo împreună au apărut pe 4 septembrie, după ce au luat masa împreună în New York. Potrivit In Touch Weekly, Katie Holmes și Emilio Vitolo ar mai fi avut câteva întâlniri înainte. Se crede că au făcut cunoștință chiar la restaurantul din Soho al familiei lui  Emilio, la începutul anului.

Tatăl lui Emilio este proprietarul localului Emilio’s Ballato. Emilio Jr. are 33 de ani și lucrează acolo ca bucătar alături de fratele său, Antony. Numeroase celebrități au frecventat restaurantul, precum Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper. Pe lângă pasiunea pentru gătit, Emilio mai este și actor.

În decembrie 2020, el și Katie și-au anunțat relația pe Instagram, iar Vitolo a postat de ziua lui Katie: „Cea mai uimitoare, cea mai amabilă și frumoasă persoană. De fiecare dată când îți văd chipul, mă face să zâmbesc. La mulți ani!!! Te iubesc!!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emilio Vitolo (@emiliovitolo)

Fanii au salutat veștile, remarcând că aceasta este prima relație a lui Holmes de când s-a despărțit de Jamie Foxx în august 2019, după șase ani împreună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Doar că, spun sursele, actrița și actorul-bucătar nu par să aibă un viitor împreună. Katie a fost văzută weekendul trecut în New York în timp ce sărbătorea cea de-a 15-a aniversare a fiice sale cu  Tom Cruise, Suri. Vitolo nu li s-a alăturat și motivul este că, deși el și actrița de 42 de ani nu s-au despărțit, relația lor s-a răcit.

Katie are o mulțime de priorități majore în viața ei – este o mamă singură, fiica ei este întotdeauna pe primul loc și lucrurile se mișcau foarte repede”, a spus o sursă.

O altă sursă din anturajul cuplului a adăugat: „Katie are multă treabă și Emilio este ocupat cu munca la restaurantul lui, cu tatăl său.”

Citește și:
ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video