Noi detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty

Jason Priestley a vorbit despre starea de sănătate a colegei sale de platou din Beverly Hills, 90210, Shannen Doherty, bolnavă de cancer de sân.

Noi detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty

Jason Priestley, coleg de platou cu actrița Shannen Doherty în serialul Beverly Hills, 90210, a făcut declarații despre starea de sănătate a actriței, după ce în luna februarie a acestui an ea a mărturisit că este bolnavă de cancer în stadiu terminal. 

„Vorbesc cu Shannen la câteva luni. Shannen este o femeie puternică. Este o luptătoare și întotdeauna a fost așa. Știu că va continua să lupte cât de mult va putea. Ultima dată când am vorbit cu ea era într-o stare bună”, a spus actorul Jason Priestley într-un interviu pentru Australia’s Studio 10.

Jason Priestley și Shannen Doherty au interpretat rolurile lui Brandon, respectiv Brenda Walsh în serialul Beverly Hills, 90210. În mai 2019, actorii Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green și Tori Spelling s-au reunit pentru a citi scenariul unor noi episoade pentru serialul ajuns fenomen și au și filmat câteva episoade, spre încântarea fanilor. 

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în august 2015, iar în 2017 boala a intrat în remisie. În februarie 2020, actrița a dezvăluit că se află în stadiu terminal. „Se va afla mai devreme sau mai târziu. Am cancer în stadiul IV. Boala s-a întors și de aceea sunt aici. Este o pastilă greu de înghițit în numeroase moduri. Este îngrozitor. Sunt foarte speriată”, a declarat actrița în februarie în cadrul emisiunii Good Morning America.

Actrița în vârstă de 49 de ani a explicat și motivul pentru care a ținut secret faptul că are cancer, și anume că nu a dorit ca oamenii să înceapă să o trateze diferit și că și-ar dori să lucreze în continuare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Shannen știa că boala a revenit atunci când filma pentru continuarea Beverly Hills, 90210. Ea a vorbit despre diagnostic cu Brian Austin Green, colegul ei care a ajutat-o destul de mult. „Am avut momente de anxietate, iar Brian a fost singura persoană care știa, i-am spus destul de repede. Înainte de filmări, el mă suna și îmi spunea mereu: „Orice s-ar întâmpla, eu sunt alături de tine.” Viața noastră nu se termină când primim acel diagnostic. Încă mai avem de trăit.”

Citește și:
Sophia Loren se întoarce la actorie după mai bine de zece ani de pauză

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video