Noi detalii despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William, după dezvăluirile făcute în interviul cu Oprah Winfrey

Care mai este acum relația dintre Prințul Harry și Prințul William, după declarațiile șocante făcute în cadrul mult așteptatului interviu cu Oprah Winfrey?

Noi detalii despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William, după dezvăluirile făcute în interviul cu Oprah Winfrey

Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey și care a fost transmis exclusiv de CBS a făcut deja înconjurul lumii.

De când a fost difuzat interviul, toată lumea a fost curioasă cu privire la răspunsul Prințului William în urma dezvăluirilor făcute de fratele său, Prințul Harry. În acest sens, cei doi caută modalități de a purta o discuție. „Au început să comunice”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Această dezvăluire vine la scurtă vreme după ce Prințul William a fost întrebat în timpul unei vizite la o școală din Londra de un reporter de la Sky News dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după interviul difuzat de CBS. „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face”, a răspuns William.

Ulterior, Ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism venite din partea lui Meghan Markle la adresa familiei regale. „Nu suntem deloc o familie rasistă”, a declarat Prințul William.

Prințul Harry a ținut să menționeze în interviul cu Oprah Winfrey că el și Prințul William au trecut împreună prin multe momente dificile, împart aceleași experiențe și că în ciuda tensiunilor din ultimul timp, își iubește foarte mult fratele. „Așa cum am mai zis și înainte, îl iubesc foarte mult pe William. Este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică împărtășim aceeași experiență. Dar suntem pe drumuri diferite. Relația noastră e în pauză, momentan. Însă timpul vindecă tot, sper.”

O expertă în problemele Casei Regale, Katie Nicholl, a vorbit despre Prințul William, care ar fi devastat după ce soția lui, Kate Middleton, a făcut subiectul unei alte dezvăluiri din interviul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, conform căreia aceasta ar fi făcut-o pe Meghan să plângă în preajma nunții.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„William este devastat de interviu. Nu uitați că Ducesa de Cambridge este târâtă în această poveste și lui William nu îi place asta și, desigur, relația dintre fiu și tată este fragilă. Cred că ideea că și Kate este implicată va fi supărătoare pentru ea, pentru că în culise ea a încercat din greu să funcționeze ca un mediator între Harry și William. A fost foarte întristată de conflictul dintre cei doi. Nu uitați nici cât de apropiată este ea de Harry.”

Citește și:
Moștenirea lui Harry: câți bani a primit, de fapt de la mama lui, Prințesa Diana?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video