Noi detalii despre relația dintre Prințesa Charlene și soțul ei, Prințul Albert de Monaco, au ieșit acum la iveală

Deși există numeroase zvonuri conform cărora Prințesa Charlene nu s-ar mai întoarce în Monaco, surse apropiate afirmă că aceasta nu și-ar părăsi niciodată copiii.

Noi detalii despre relația dintre Prințesa Charlene și soțul ei, Prințul Albert de Monaco, au ieșit acum la iveală

De aproximativ jumătate de an, Prințesa Charlene de Monaco se află în Africa de Sud, țara sa natală. Deși presa tabloidă a susținut că plecarea Prințesei are legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco, sursele de la palat au pus absența îndelungată, pe perioadă nedefinită a acesteia, pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care impune mai multe „proceduri.”

„Prințesa Charlene este supusă mai multor operații complicate după ce a contractat o infecție severă la nivelul urechii, nasului și gâtului, în luna mai. Ultima intervenție a avut loc pe 23 iunie. Echipa medicală responsabilă a instruit-o să nu se întoarcă la Monaco, întrucât intervențiile ulterioare sunt iminente”, se arată într-un comunicat din partea Casei Regale de la vremea respectivă.

În plus, chiar și Printesa Charlene a vorbit recent într-un interviu acordat canalului sud-african News24 despre problemele sale de sănătate care nu îi permit să călătorească. Aceasta dezvăluit că infecția a apărut după ce a suferit o procedură de ridicare a sinusului. A adăugat că nu și-a dat seama de această infecția până când nu a vizitat un specialist, după ce a avut dureri. Din acest motiv, încă nu poate călători. Însă, din fericire, familia ei intenționează să o viziteze, însă este nevoie de o planificare atentă, având în vedere restricțiile impuse de pandemie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Chiar dacă există extrem de multe zvonuri conform cărora între Prințesa Charlene și Prințul Albert s-ar fi produs o ruptură și că aceștia nu ar mai forma un cuplu, o sursă apropiată a declarat recent pentru publicația PEOPLE că încă există speranță pentru familia regală.

„Nu și-ar părăși niciodată copiii”, a spus sursa, sugerând de asemenea și faptul că Prințesa Charlene se va întoarce în Monaco odată ce starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

În același interviu acordat postului Channel24, Prințesa a mărturisit că „Îmi e dor de soțul meu, de copiii mei – Jacqui și Bella – și de cățeii mei, dar nu pot forța o recuperare de oase și membrane. E nevoie de timp.”

„Conversațiile pe care le am în fiecare zi cu Albert și cu copiii mă ajută să îmi mențin o stare de spirit bună, dar îmi e dor de ei foarte tare. De-abia aștept să fim din nou împreună”, a declarat Charlene în urmă cu o lună pentru revista PEOPLE.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco a dezvăluit adevăratul motiv pentru care încă se află în Africa de Sud

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video